Goodiebox September 2014


Jeg har valgt at få tilsendt (betaler dem selv) den månedlige Goodiebox igen og dette er faktisk den anden jeg har fået hjem. Jeg fik ikke rigtig blogget om den sidste, men vil gøre det fremover nu. Denne gang var der faktisk nogle ret lækre ting med.

Jeg kan se at folk har fået noget forskelligt ved nogle af tingene, men dette er hvad der gemte sig i min.
Det første jeg så i den var de to tuber fra John Frieda - en shampoo og balsam til glansløst og kruset hår. Jeg har ikke prøvet disse før, så det skal nok blive spændende. De dufter i hvert fald super lækkert.

Det næste er en creme af mærket UNIQ10UE som jo så er den som er forskellig fra de andre der har fået denne måneds box. Denne skulle få huden i balance igen og være den perfekte kur til stresset hud, og det må man jo sige at min er. Så jeg ser frem til at teste den.

Der er også en selvbruner serviet med fra Nordictan og disse er jeg altså ikke ret begejstret for. Har prøvet dem før, og de gør intet godt for mig. Farven er meget orange og så bliver det aldrig jævnt uanset hvor mange gange man prøver. Så denne ved jeg ikke helt hvad jeg gør med.

Til sidst er der lidt i makeup-genren. Der er en meget nude læbestift af mærket Teeez Trend Cosmetics og den hedder Love Triangle Lipstick. Farven er alt for lys og nude til mig. Jeg er ret sikker på at jeg ikke får den brugt, da jeg jo er til de lidt mere mørke farver, såå... Men nu må vi se. :D
Og så er der også en Mineral Bronzer af mærket BelláPierre. Denne nuance bronzer er heller ikke mig. Den er for lys og ALT for shimmery. MEN! Den kan sagtens bruges som en øjenskygge, så det vil jeg prøve. :D For farven er der jo som sådan ikke noget i vejen med. Den kan bare ikke rigtig bruges som bronzer på mig.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

2 kommentarer:

  1. Snyd at du har fået den creme. Der var rynkecreme i min :( men god boks :D

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg ville gerne have haft øjen- og læbemasken. :)

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)