Vidste du det?


Stødte på en gammel bekendt her den anden dag og han fik mig til at tænke tilbage på den tid hvor vi hang meget sammen. Det var i mine problem-år hvor jeg hang ud med de forkerte mennesker og gjorde en masse dumme ting.
Vi snakkede lidt frem og tilbage og fik revet op i både dårlige og gode ting fra den gang. Vi mødte hinanden på produktionsskolen og det var på det tidspunkt jeg var meget forvirret og ikke anede hvad jeg ville med mit liv. Havde lige færdiggjort første år på HG men var kommet i tvivl. Så jeg tog et år sammen med rødderne ude på "Prutten".

Jeg lærte meget om mig selv det år og jeg fik øjnene op for at jeg ikke ville blive i den kriminelle verden sammen med stofmisbrugerne og ødelægge min fremtid ved at stå stille i den rille. Jeg har dog aldrig selv taget stoffer, men jeg drak da gerne et par øl eller flere om dagen og hang ud med slænget til sent ud på natten. Dumt dumt dumt! Men jeg vågnede op en dag og valgte at ændre retning og stil. Og det er stilen der var den helt store synlige forandring. Jeg har nemlig været en rigtig skatertøs i mange år.

Jeg elskede at gå i store hættetrøjer og store behaglige skaterbukser og ej at forglemme de alt for store sko. :P Skoene er blevet ændret til sneakers og hættetrøjen har jeg stadig et par stykker af. Bukserne er gået over til at være sorte pæne bukser eller leggings. Så I kan godt se, at jeg er gået meget væk fra den posede og afslappede stil til at være mere..... piget?! Jeg er glad for den stil jeg har nu da den er meget personlig og er lige mig, men jeg må indrømme at jeg stadig savner skaterstilen en smule. Smider den nok aldrig fra mig, men det er ikke længere min stil som sådan.

Men det er nu ret sjovt at sidde og tænke tilbage på alle de stilarter man var igennem i sine unge år. Har jo også været Goth for en periode. Yup. I'm not kidding. :D

Hvad med jer? Har I haft forskellige stilarter igennem jeres ungdom?


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

2 kommentarer:

  1. Jeg tror bare jeg næsten altid har været lidt kikset :) jeg gik aldrig i det samme som andre.. Jeg elskede trøjer og havde ikke behov for at fremhæve min krop, men udviklede mig så også senere end andre i min klasse.. Jeg kunne gå i posebukser og trøje den ene dag og så fine sorte bukser, med sort top, fin hvid bluse og spidse sko dagen efter.. Jeg var meget uforudsigelig :p
    Det var nok først her mens jeg har gået meget hjemme, altså efter jeg fyldte 20, jeg tænkte mere over tøj.. Nu elsker jeg nogle gode bunser, f.eks jeans og så en bluse eller t-shirt :) pakker mig kun ind når jeg er syg.. Jeg kan godt lide at se "ordenlig" ud, så jeg ikke går og tænker "hvad tænker de NU om mig?!" Så jeg går bare i det jeg kan lide, dom jeg synes er pænt/ok til mig :) men har ændret mig drastisk siden mine teenage år!!

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)