Min nye Toilettaske fra Instagram


Jeg blev på et tidspunkt tagget i et opslag på Instagram, og det var et billede med en toilettaske/makeuppung lavet af stof med ræve på, og jeg synes simpelthen at den var så sød. Jeg skrev så til personen der havde lavet den og spurgte om det var muligt at jeg kunne købe den jeg så på billedet. Desværre var den afsat, men hun skrev tilbage at hun godt kunne lave en mere til mig. Dejligt! Så hun gik igang med at sy en og jeg modtog den så her i går. Den er super fin og har den perfekte størrelse til det jeg skal bruge den til.

Jeg har jo en makeuptaske, men skal jeg ikke have ret meget med, så kan det også være i denne sammen med toiletsager og hvad man ellers skal have med hvis man skal være væk hjemmefra. Så mange tak til Camilla Wermund på Instagram og så synes jeg da at I skulle se hvad hun ellers sidder og laver af kreative sager. :DEnglish version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

3 kommentarer:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)