#DKBloggersKnækkerCancer - Det store show i aften


Dagen hvor det store Knæk Cancer Show er endelig kommet. Jeg kommer til at sidde klistret til skærmen i det bløde i aften. Har sørget for at jeg skal hygge med lækker suppe og lidt weekend-slik og te senere. :D Regner med at live tweete så der kan I i hvert fald finde mig.

Vores indsamling er stadig igang og vi håber at der kommer flere penge ind i løbet af i dag - ville i hvert fald være lækkert. Hvis du endnu ikke har støttet, så kan I gøre det vha. penge på vores "Gruppe Indsamling" for os Danske Bloggere. Hvis I hellere vil støtte ved at dele vores banner eller badge på jeres blogs, så kan I læse mere om hvordan HER og I vil derefter også blive tilføjet til vores støtte-liste.
Og bare lige for at tilføje dette, så behøver man ikke være blogger for at støtte med penge - alle må gerne smide lidt i puljen.

Nå, men jeg vil forberede lidt til senere og så vil jeg se frem til en rigtig hyggelig aften med en masse tanker til de ramte og håb for at vi får samlet en masse penge ind til behandling og forskning. Det er så vigtigt at vi får ram på denne skrækkelige sygdom. Vi aner ikke hvem den rammer næste gang - det kan ende med at være en selv. Gud forbyde det, men desværre så er den bare så ubarmhjertig at man ikke kan vide sig sikker.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)