Du skal bare prøve


Det har været nogle ret trælse dage og det har været svært ikke at lade det skinne igennem i mine indlæg, men håber der er en smule forbedringer på vej. Har om ikke andet lige været i kontakt med det offentlige og fået udsat lidt ting, og nu er jeg næsten også afklaret med hvad jeg gerne vil starte af uddannelse til sommer hvis jeg bliver klar. Jeg har nemlig været ret meget i tvivl når det også skulle passe med busser osv, men hvis det viser sig at jeg kan få et af de der uddannelses-buskort så jeg kan spare lidt penge hver måned på bus, så kører der faktisk en bus direkte herfra og til skolen. Så det betyder at jeg slipper for at skifte bus flere gange hver vej og risikere at komme for sent til den næste bus osv. Så dét ser i det mindste overskueligt ud. Dog kører bussen kun et par gange om dage, så håber bare at tiderne på skolen passer til bustiderne. Ellers er man lidt fanget i en træls klemme. Men det må tiden vise. Har heldigvis omkring et halvt år til at få styr på de løse ender. Tror nu ikke der bliver noget problem - men med mit evige uheld, så skal det nok ende med at gå galt alligevel. *Hahahahahah*

Håber at jeg fra i dag og weekenden igennem kommer i bedre humør, for jeg magter ikke at skulle sidde og være mut. Så jeg vil prøve at gøre det rigtig hyggeligt så jeg i det mindste ikke har noget der irriterer mit blik. Måske beslutter jeg mig for at fortsætte med julepynten eller også bliver det en bog og nogle serieafsnit. Måske endda en god mix af det hele.

Og så er der jo Knæk Cancer show i morgen, så overvejer at forberede noget nem aftensmad og gøre klar med te og lidt lækkert til ganen dertil. Skal I se det?


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

2 kommentarer:

 1. Godt at du fik snakket med kommunen og i fandt en løsning.. men det tager kræfter og fylder så meget når man pludselig fyldes med angst og tanker.. Jeg er altid selv flere dage om at komme igennem sådan noget.. Håber det hjælper lidt med noget hygge, det fortjener du..

  Det lyder mega spændende med skole.. vil høre mere.. Synes fandme det er sejt og håber det lykkedes for dig søde.. Det fortjener du såå meget..

  Vi skal holde brunch fødselsdag for søren i morgen, men efter en god morfar osv så skal jeg helt bestemt også se showet i morgen aften.. kan være vi skal live twitte.. :P

  Krammer <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det fylder rigtig meget, og det er stadig noget der hjemsøger mig.
   Jeg fortæller mere om skole når jeg ved om det bliver muligt.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)