Horoskoper - Læser du dine?!


Jeg ELSKER at læse mit horoskop en gang imellem, og det er da lidt hyggeligt og sjovt at se om det nu også passer på en. Jeg savner det daglige horoskop jeg læste div. blade og aviser jeg fandt på skolen, og jeg har endnu ikke fundet noget på nettet som jeg synes lever op til min forventning. Overvejer at købe nogle blade hver måned, så jeg bare har lidt af det, men indtil videre så bruger jeg det fra Alt for Damerne som ligger online. :)

Selve dagens horoskop er ikke så langt - desværre, men så faldt jeg lige over at man også kunne læse sit årshoroskop derinde, og det er jo lidt skægt. Teksten har jeg smidt ind her. Mon det passer på det der er sket i 2014?

"Årshoroskop 2014
Generelt
Det bliver et år, hvor du udvider din horisont. Det kan både være gennem rejser eller mødet med mennesker, der har en helt anden religion eller livsstil end din egen. Du bliver derfor mere opmærksom på, hvordan du selv lever, og du tager måske skridtet til at ændre på nogle helt principielle leveregler.

Kærlighed
Når det gælder kærligheden er du meget ambitiøs i øjeblikket. Er du i et fast parforhold, er du indstillet på at gøre en stor indsats for at forholdet skal bestå. Er du single, er der ikke mange, der kan leve op til de høje krav du stiller til en partner. I juni måned føler du dig rigtig godt tilpas. Det kan dine omgivelser mærke, og du får derfor mere opmærksomhed fra det modsatte køn. September måned er også en velegnet periode for flirt og dating.

Job
Året er startet med nogle principielle eller juridiske udfordringer, som påvirker dit daglige arbejde. Stemningen kan derfor være noget anspændt på jobbet i de første måneder. Prøv på ikke at lade dig stresse alt for meget af den hektiske og konkurrenceprægede situation. I marts måned venter ros og anderkendelse på jobbet. Foråret og sommeren bliver mindre stresset, og der bliver tid til at nyde andre dele af livet."


Må sige at det eneste der har passet er det under "Kærlighed". Det gik lidt amok omkring sommer men som der så rigtigt står, så har de bare ikke været nogen jeg var interesseret i, eller som levede op til mine forventninger. :) Så det var ikke meget der passede på mig, men det er nu meget sjovt at læse alligevel.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

2 kommentarer:

  1. Eg læser selv mit horoskop! Jeg læser mit hver dag på "oestrogen.dk" jeg syntes det er en god side til horoskoper :)

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)