Jeg har snart brug for en ny cykel


Sidder og kigger reklamer og der er så mange ting jeg egentlig gerne ville købe, da jeg kunne spare penge, men de forskellige butikker ligger bare så langt fra hinanden. Og jo jeg kunne da sagtens tage cyklen, men hvor skal jeg dog gøre af alle varerne? Det er altså ikke altid skide praktisk at have en mountainbike når der skal handles ind. Dage som i dag kunne jeg virkelig godt bruge en alm. damecykel med enten cykelkurv eller cykeltaske på, men desværre så er det ikke muligt lige pt. Hvorfor skal cykler være så dyre? Det er altså ikke helt fair!

Håber dog at jeg en dag får sådan en i min besiddelse og så skal jeg helt klart have anskaffet mig nogle cykelkurve eller en form for taske. Men jeg synes bare ikke helt at de tasker man kan få er særligt kønne. Eller er det bare mig? Ved at man kan finde gode cykeltasker hos Cykeldele, men igen så synes jeg ikke at de er så kønne. Eller jo der er en enkelt i sort, som egentlig godt kunne bruges, men igen så ligner den bare ufatteligt meget et cykelbud’s taske, og det er jo ikke ret fedt at køre rundt med. *Hahahahah* Så det må nok blive nogle smarte cykelkurve i stedet for. MEN! Mangler jo cyklen, så den skal jo skaffes først. :D


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)