Den sorte Strik fra Sheinside


Jeg er normalt ikke meget for at købe tøj online som jeg ikke selv kan prøve på før jeg betaler for det, og da slet ikke fra sider uden for EU, men jeg er blevet spurgt om jeg ikke ville prøve at få noget hjem fra netop en shop udenfor EU, og jeg valgte at tage chancen denne gang. Der var ikke meget jeg kunne se mig selv komme i, men nu da det er efterår, så gik jeg primært efter nogle striktrøjer eller cardigans, og jeg endte så med at vælge denne sorte sweater med hvide striber. Den er dog desværre ikke så lang som jeg havde håbet, men den passer da og varmer godt. Så jeg kan sagtens se mig selv tage denne i brug til hverdag. :D

Men som sagt så var det utroligt svært at vælge, for der er virkelig mange lækre ting derinde. Hvis jeg skulle være så heldig at få tilbudt noget derfra igen, så ville jeg utroligt gerne vælge noget imellem deres smykker eller accessories, for HOLD DA OP hvor er der mange lækre ting. :D Og det er faktisk slet ikke så dyrt som jeg havde frygtet. Så nu må vi se hvad der sker. :)

Men jeg er i hvert fald glad for min nye strik. :D

English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

3 kommentarer:

  1. Jeg er stoppet med at købe tøj på nettet medmindre jeg har prøvet det i butikkerne først. Synes ofte, at tøjet ikke sidder som ønsket selvom jeg har valgt den størrelse jeg normalt bruger.

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg gør det også utroligt sjældent. Medmindre jeg ved at jeg kan passe det fordi jeg før har købt det eller har prøvet det i en fysisk butik. Men ellers gør jeg det ikke. :)

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)