Forelsket i en designer lampe


Det er altså farligt at tage ned og handle lige for tiden. Al julepyntet er blevet sat på hylderne og der er noget af det jeg faktisk gerne vil have. Jeg kører igen i år den hvide stil med lidt frost-tema, og derfor går jeg efter hvide ting og noget med glitter. Feminint og dejligt. Så det frister når jeg finder sådanne ting.

Faldt også over noget på nettet her i går da jeg surfede lidt rundt inden sengetid. Det er altså farligt! Og i den forbindelse faldt jeg også over nogle lamper som jeg længe har været forelsket i. Ønsker at skifte den ud jeg har lige nu, da den samler utroligt meget støv og så er den blevet sort pga. sod fra stearinlys der i starten stod på bordet. Og det er ikke til at få ordentligt rent. Så jeg leder efter nogen der er simple men stadig feminine og nemme at gøre rent. Og nu kan jeg jo godt lidt den der frost-stil og klare møbler. Det kommer også til de der plaststole man ser så meget. Det gør at rummet virker større når det ikke er store tunge møbler der står rundt omkring. Og jeg vil gerne have mere end én lampe hængende over bordet. Elsker at ting bliver samlet i små grupper. Så én stor og to små af disse fantastiske lamper ville være fantastisk.
Troede faktisk at de var meget billigere end de i virkeligheden er. Var slet ikke klar over at det var en mærkevare. Det irriterer mig lidt, da jeg ikke rigtig går op i den slags, og ikke rigtig gider bruge så mange penge på så simpel en ting, men jagten må bare gå videre på lamper der ligner disse. For de er jo super fede. Og det overrasker mig også at det er samme mærke der laver de der lamper der ligner en glasbowle med en simpel pære i. Dem synes jeg også er super fede i små eller større klaser sammen. Men der kan man bare se. Så Design By Us er åbenbart bagmændene bag de lamper jeg gerne vil have. *Hahahahah* Kendte ikke engang til det brand. I kan se udvalget af Design By Us her hvis I gerne vil se hvilke lamper det er jeg taler om.

Nå, men nok om det. Jagten fortsætter og jeg vil kigge lidt mere efter noget julepynt. *Hehe*


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

2 kommentarer:

  1. Glæder mig virkelig til at se din julepynt hver år... Bruger selv det samme hver år, men super fedt at du laver lidt om på dit hvert år :)

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)