Mit 24Hour #Readathon - Opdateres


Dette indlæg vil løbende blive opdateret med billeder og tekst i de 24 timer Readathon foregår. Håber jeg når at læse de bøger jeg har planlagt - hvis ikke så er det ikke jordens undergang. :D Så har det i det mindste været sjovt at være med.

Kl. 14:28 - Prinsen og jeg har indtaget sofaen. :D Der puttes på højt plan. Jeg er pt. på side 160 i "Beautiful Redemption".

Kl. 15:50 - Der blev lige holdt en lille pause hvor jeg tjekkede de blogs igennem jeg følger dagligt. Øjnene skal jo lige have en lille pause en gang imellem fra bøgerne. :)

Kl. 17:21 - Forstyrrelser sker omkring mig. Telefonen ringer (viceværten der gerne snakker i over en time) og så måtte jeg hente en pakke som posten havde smidt ude foran yderdøren. Flot! Men så fik jeg da smidt mad i ovnen, så jeg kan få noget aftensmad om en lille times tid.
Er på side 236 lige nu. Synes det går lidt sløvt i dag.

Kl. 18:27 - Aftensmaden blev færdig og nydt. Havde planer om at læse imens jeg spiste, men det kom jeg helt fra. :P

Kl. 00:05 - Så blev jeg færdig med "Beautiful Redemption". Virkelig sød afslutning på en ellers så nervepirrende historie. Har været hele følelsesregistret igennem med denne serie. Er efterhånden noget mange bøger river mig igennem. Disse er ingen undtagelse.
Jeg vil nu starte på den første bog i "Hex Hall" serien. Jeg har ikke planer om at gå i seng endnu. :D

Kl. 00:50 - Besluttede mig for at vente lidt med næste bog og lige få tjekket op på div. sociale medier og blogs og få mig noget natmad i form af nogle rugbrødsmadder. Hvis jeg skal holde lidt endnu, så skal der lidt brændstof til.

Kl. 01:48 - Må smide bogen fra mig for nu. Trætheden har i den grad fundet sin vej frem til mit korpus. Så jeg bliver nødt til at hoppe ind under dynen. See you tomorrow. :D

Kl. 02:21 - Så fandt jeg endelig sengen.

Kl. 07:32 - Blev vækket af vores anden trælse nabo som mente han skulle ringe på ved dørtelefonen og holde knappen nede i 30-40 sekunder. Han ønsker vel ikke at bo her sådan som han tester vores grænser. Viceværten har i hvert fald tænkt sig at snakke med udlejer om det.

Kl. 10:04 - Vågnede med migræne og oppustet mave efter indtagelsen af så meget snask i går aftes. Skal meget ikke have det i dag. Men det var hyggeligt. :D

Kl. 11:34 - Har fikset noget "morgenmad" og vil læse lidt i de sidste par timer. Regner med at læse resten af dagen, selvom readathon slutter kl. 14. :P

Kl. 13:55 - Regnen siler ned udenfor og det er super hyggeligt at ligge i sofaen og læse imens man kan ligge og kigge ud på det og høre regnen mod ruderne. :D Selvom readathon slutter her om lidt, så fortsætter jeg denne regnfulde søndag med bøgerne i det bløde. :D Rigtig søndagshygge i hyggetøjet og de uldne sokker.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

10 kommentarer:

 1. What a cute picture! I hope you have a great readathon and are enjoying Beautiful Creatures.

  SvarSlet
 2. I read beautiful creatures at my first read-a-thon as my last book. I didn't enjoy it. I think I was overly tired, but I haven't read any more. I hope you enjoy your book.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hope you some day decide to read it again. :) This time not when you're tired. :) I enjoyed the series.

   Slet
 3. The Hex Hall aren't the kind of books I would read, but I love the covers. So pretty!! I hope you enjoy them!

  SvarSlet
  Svar
  1. I got them for free so I thought I would give them a go. :D

   Slet
 4. You did an amazing job, I'm really proud of you! I hope you had fun and you'll wake up well-rested!

  SvarSlet
 5. Godt klaret på trods at en træls nabo

  SvarSlet
  Svar
  1. Tark :) Ja det er sku ret irriterende at vi ikke kan blive fri for den slags idioter. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)