Vi snakker om maling


Utroligt mange omkring mig er i gang med renoveringer af hjem, møbler og andre ting, og det får bare mine fingre til at krible, for jeg vil utroligt gerne selv i gang med sådanne ting. Mangler jo stadig at male lejligheden. Fik malet lidt af køkkenet i sommers og den ene væg i stuen, men mangler jo resten af lejligheden. ISÆR badeværelset hvor der stadig er tydelig fugtskade. Og nu har vi i boligblokken også snakket om at vi gerne vil have malet på altanerne, så det kribler bare endnu mere i fingrene efter at komme i gang. Desværre så er det nok noget vi først kommer til at gøre en gang næste sommer, da vejret er for fugtigt lige pt og det bliver koldere og koldere. Såå… Det er altså lidt irriterende hvis I spørger mig.

Men i den forbindelse så har vi også snakket om at vi skal have fundet et sted hvor vi kan købe et større parti hjem og gerne spare en masse penge. Jeg har selv kigget lidt og har da fundet et steder på nettet hvor det er billigt og der er især en side jeg har tænkt mig at anbefale de andre. Det kunne være vi skulle finde vores maling her og spare lidt, da de lige pt har tilbud, men nu må jeg se hvad de siger. Og beslutter de sig for at vælge den side, så tror jeg at jeg skal have lidt træmaling osv med hjem, da jeg gerne vil have noget stående til hvis jeg en dag finder nogle bedre stole til spisebordet, som så skal males hvide. Såå… Tiden må vise hvad der sker.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)