Nyt køb - Fra Matas


I fredags da jeg var inde i byen for at opleve græskarfestivallen, var jeg også lige et hurtigt smut inde i Matas. Jeg ville gerne finde en mat rød og mørkerød læbestift og en lidt mørkere læbestift her til efteråret, men det var kun den sidste jeg fandt. De andre kommer dog i Matas i næste uge, bare ikke vores lokale Matas. Og det SUCKS! Så hvis der er nogen derude der har en større Matas i byen, så må I meget gerne tjekke op på om de får L'oreal Color Riche Collection Exclusive Matte Læbestifter for mig. De er desværre limited, så er bange for ikke at få fat i de 2 jeg gerne vil have. Så ser I dem, så kontakt mig gerne. Er på udkig efter "Blake" som den ene og så en der er postkasserød.

MEN! I fredags fik jeg købt en mørk aubergine farvet læbestift som jeg synes er rigtig fin. Mange vil nok mene den er alt for mørk, men jeg elsker den virkelig og mine tænder ser mere hvide ud når jeg har den på. Det er svært at finde farver der får dem til at se mindre gule ud. Så den er jeg faktisk rigtig glad for. Det er Max Factor Colour Elixir i farven 690 Aubergine. Den har gylden shimmer i, og det gør den bare perfekt til efteråret. :D Denne koster rundt regnet 110 kr.

Derudover så fik jeg købt 5 lakker fra Depend til 100 kr, som jeg ikke har i min samling og også nogle antibaktieriel gels til 20 kr for 2. Dem kan man altid bruge. :D


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)