JEG HAR VUNDET EN CYKEL!


Jeg skrev et indlæg i går hvor jeg fortalte at jeg virkelig gerne vil have en ny cykel. Jeg er træt af at jeg ikke kan have varer med hjem på den jeg har nu, samt at jeg altid mangler en kurv til min taske en gang imellem. Derfor havde jeg planlagt at jeg ville spørge Cathrine i dag, om ikke vi lige kunne smutte ind forbi cykelhandleren for at se hvad de nu koster. Jeg drømte faktisk i nat om at jeg fandt den og købte den. Men så sker der det som jeg ikke havde turde håbe på.

Først vil jeg lige forklare hvordan det hele startede. En gang her i sommers deltog vi i en konkurrence i Føtex hvor man igennem Veet kunne vinde en retro damecykel. Jeg tænkte at tjo det kunne jeg da godt, selvom jeg aldrig vinder sådan noget. Men hvis ikke man prøver, så sker det jo heller ikke. Så jeg fik også smidt en seddel i.
Jeg kan så slet ikke huske hvordan den så ud længere, så da jeg blev vækket af et opkald i morges fra et nummer jeg ikke kendte, så blev jeg sådan lidt forvirret. Hørte ikke hendes navn, og det eneste jeg egentlig hørte var ordene "Veet" og "Konkurrence". Blev endnu mere forvirret og pludselig siger hun så at jeg har vundet. Jeg kunne slet ikke forstå det! Hvor mærkeligt et sammentræf er det ikke lige? Jeg har planer om at skifte min cykel ud, men har kun kunne drømme om det, da de jo er ret dyre, og så skal jeg pludselig ikke tænke på det længere, for jeg HAR FUCKING VUNDET EN CYKEL!!!! Aih men jeg kan slet ikke lade være med at smile lige nu. :D

Jeg har desværre en del aftaler i starten af næste uge, så jeg må vente til torsdag med at få den, men hold da op hvor jeg glæder mig til at se den. :D Jeg tror først jeg rigtig tror på det når jeg står med den. Jeg plejer ALDRIG at vinde noget som helst af den slags konkurrencer! Mon Guderne mener at jeg har opbrugt min uhelds-åre? For har ikke haft andet end uheld de sidste 20 år. Såå... Måske er det endelig MIN tur til at få noget held? :)


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

10 kommentarer:

 1. Ej hvor vildt!!! Tillykke med den nye cykel :D :D

  SvarSlet
 2. Stort tillykke man!
  Hvor sjovt du skrev om det igår og så Ida for sådan et opkald!! Vildt. :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er faktisk lidt skræmmende sådan et sammentræf det var. :)

   Slet
 3. Endnu mere tillykke smukke.. Så findes der alligevel mirakler.
  Det var da bestemt også din tur til at opleve noget så fantastisk. :D
  Glæder mig rigtig meget til at se den.

  Kram <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har ikke helt fattet det endnu. :D Og tro mig. Der kommer et billede af den på bloggen lige så snart jeg har fået den hjem på torsdag. :D

   Slet
  2. Jubii.... Skal du selv samle den..
   Jeg fik heldigvis min kæreste og pap-far til at hjælpe mig med min.
   Jeg har engang sat pedaler forkert på en ny cykel, det tør jeg ikke igen.. ha ha

   Slet
  3. Håber den ankommer i samlet form. Ellers er jeg lidt på røven. :P

   Slet
 4. Det er så fedt altså! ;) Glæder mig til at se den!

  SvarSlet
  Svar
  1. :D Den kommer på bloggen lige så snart jeg får den hjem :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)