Nu ejer af et par Zebra strømpebukser


Da jeg var nede i Føtex for at handle ind til noget aftensmad fandt jeg disse zebra strømpebukser. Har ikke nogen med det mønster, så måtte altså bare have dem med hjem. :D De passer, men sidder meget stramt om røv og lår da der er noget "lift"-pis i dem, og det kunne jeg godt have undværet. Men altså... De er jo fede. :D Derudover fandt vi nogle fede leggings, men de havde ikke fået Josie størrelserne hjem, så fandt ikke nogen der sad godt. MEN! De sagde at de godt kunne risikere at komme senere på måneden, såå... jeg må hellere holde øje for KÆFT hvor er de fede! Men altså... Denne gang blev det til disse strømpebukser. :D


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)