Perfekt til den travle person/familie


*Hahahah* Kan I huske at jeg skrev om at jeg gerne ville til at lave madplan osv her for nogle dage siden? Jeg fik en mail samme dag hvori jeg blev fortalt om en side hvor man netop ”slipper” lidt for det med at lave madplaner. Eller i hvert fald hjælpe til med at gøre det hele noget nemmere. :D

Jeg har været inde og kigge og selve konceptet er faktisk fedt trods alt. Dog kan man kun vælge 2 personer som minumum når man skal ”handle” ting hos dem. Men så er der jo til rester dagen efter hvis det var. Prismæssigt synes jeg det er svært at bedømme om det er billigt. For der kommer jo lidt fragt oveni osv, og nu kan jeg jo bedst lide at stå med varen i hånden inden jeg køber den. Men for folk der har børn og eventuelt et meget travlt liv, så er det sku da super smart.
Noget som JEG så måske kan bruge derinde fra er deres opskrifter. Det skulle være ret nemt og så står det hele beskrevet til mindste detalje og det er jo noget jeg godt kan lide. Især hvis det er noget jeg aldrig før har lavet. Så jeg har været henne og kigge deres liste igennem og har allerede valgt nogle stykker fra som jeg gemmer og gerne vil prøve en dag.

Super hyggelig side og jeg synes da helt sikkert at I skal give den et kig.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)