Anmeldelse af W7 Palette og Cover Stick


Jeg besluttede mig for at bruge denne palette til mit look i dag og jeg må sige at jeg er virkelig positiv overrasket over hvor lækre farverne er. Og de holder overraskende godt. Nu bruger jeg jo normalt kun de brune nuancer når det kommer til nudes, så ville gerne prøve disse mere rosa-agtige nudes og jeg har på ingen måder fortrudt mit køb.

Jeg købte paletten til 50 kr i Normal og der var 2 andre paletter udover denne. En med brune nudes og så en i de mere blå/lilla nuancer. Men det var den rosa-nude palette her der interesserede mig mest. Og mange sammenligner den med Naked 3-paletten. Så det er jo et lækkert billigt alternativ hvis man er interesseret i den.

Derudover så har jeg valgt at teste deres Cover Stick til 20 kr. Den er en smule fedtet, men nu har jeg kun brugt den én gang, og indtil videre er jeg ikke skuffet. Denne findes også i forskellige nuancer.

Her ser I så paletten med dens smukke farver. Der er både matte, semi-shimmer og shimmer øjenskygger i den. Og alle er super flotte! Man kan lave rigtig mange looks med disse farver - både naturlige og smokey looks. Helt klart noget jeg skal prøve forskellige af. I dag var det et mere naturligt look jeg lavede med øjenskygger fra denne.
Den kan faktisk godt gå hen og blive lidt en favorit. :D

Her ser I swatches med og uden blitz. Farverne er meget smukkere IRL, men det kan være utroligt svært at fange med et kamera.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

2 kommentarer:

  1. Jeg fortryder lidt at jeg ikke selv købe en af de paletter.. Hvis jeg en dag finder penge til det, så tror jeg at jeg skal ind og ha en.. :D

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)