Resultatet af hårfarvningen


Som I kunne læse i mit tidligere indlæg, så har jeg været igang med hårfarvningen i dag. Måden jeg farvede udgroningen på lykkedes som ønsket og så valgte jeg at lave lidt reflekser i bunden nu jeg skulle blege spidserne. Gjorde det ikke i toppen, men kun i "underhåret", og det blev virkelig godt. :D Og jeg skal da lige love for at blegningen denne gang var effekttiv. DAMN det er blevet lyst. *Hehe* Men det giver en rigtig lækker effekt. Glæder mig til at prøve at krølle det på et tidspunkt. :D Og så glæder jeg mig i det hele taget til at style håret da jeg også har leget lidt med pandehåret. Spidserne har fået lidt blegning også og det har givet det et lækkert gyldent skær. Yaih! Perfekt! Det kommer dog til at give en smule problemer næste gang jeg skal farve udgroning, men lige nu er det bare helt igennem perfekt. :D

Så de næste par dage skal spidserne have en masse kærlighed. Olie og balsam. :D


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

2 kommentarer:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)