Craving lige nu


¤#¤&¤#%¤¤#¤%¤%/%&!!! Jeg er simpelthen så lækkersulten og maven driller pga. den dumme mens. Den skal heldigvis slutte her i dag eller i morgen, så kan se frem til et par dage med mavesmerter og så går der heldigvis en lille måned inden jeg skal slås med det igen. Er egentlig ret glad for at jeg ikke skal slås med det i løbet af ugen, men derimod i en weekend da jeg jo så bare kan være hjemme. Denne gang var det dog en smule forsinket, så derfor slås jeg stadig med det.

Sidder lidt og overvejer om man skulle smutte ned og købe ind til at lave en god fedtet chokoladekage. Ved dog at jeg ikke kan spise en hel kage selv, så ender nok med at købe noget andet, men lige nu kunne jeg virkelig godt fråde et stykke af denne drøm som I ser på billedet. *Suk*
Sidder også allerede og tænker over hvad aftensmaden skal stå på. Åhhh! Hvorfor skal man sommetider crave efter så meget mad? Det er altså ikke iorden. *Hehe* :D Ville ønske jeg kunne nøjes med en vitaminvand.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

2 kommentarer:

  1. Jeg er også så sulten og lækkersulten pt!!!
    Min eks kommenterede det og sagde "sikke du da æder" med et grin (han mener jeg bør spise mere, men som du ved har jeg en god appetit!) hvortil Sommer så siger "Hejdi er du gravid?" Øøøøh NEJ Sommer!! Hahaha kæft det kom bag på mig :D

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)