Hvad ville du gøre?!


Der er en ting der har irriteret mig siden fredag. Jeg så noget, som jeg ikke tror jeg skulle se.

Jeg har været vidne til at en jeg kender muligvis har været sin forlovede utro. Jeg kender som sagt dem begge, men snakker dog ikke med hende længere af ukendte årsager (hun valgte pludselig en dag at bryde al kontakt til mig - og folk jeg snakker med åbenbart). Men han så lidt overrasket ud da han så mig - som om det ikke var meningen at nogen skulle se ham sammen med hende den anden.

Jeg plejer at have den holdning at det er noget kun de personer der er involveret skal ligge og rode med, men... man bliver bare meget i tvivl om det er noget man burde gå til ham eller hende med. Selvfølgelig er det lidt risikabelt når man ikke ved hvad der foregår, men nu har jeg jo selv haft en del kærester der var utro og der var folk der vidste det, og det gjorde ondt at de ikke sagde noget til mig. Jeg vil ikke blande mig, men havde det været mig, ville jeg gerne vide det. Dog kun hvis det var noget folk var 100% sikker i deres sag om. Også derfor jeg ikke umiddelbart vil sige noget.

Men... det vækker bare mange ubehagelige minder frem fra de gange hvor jeg selv har været udsat for det. Det har desværre gjort at jeg den dag i dag ikke rigtig stoler på mænd. Det er virkelig irriterende og jeg burde jo egentlig bare give dem en fair chance, men de gange jeg jo så har gjort det, så har de misbrugt min troskab og tillid. Det er desværre noget der laver dybe spor. Jeg kan fx ikke klare synet af G-STAR tøj længere da flere af mine x'er gik med det hele tiden. Det er totalt latterligt, jeg ved det godt, men... det er bare ikke noget der vækker positive minder frem i mig.

Men hvad gør man? Vender man bare ryggen til sådan noget? Skal man bare være ligeglad med hvad man er vidne til? Jeg burde jo være ligeglad nu hvor hun har valgt ikke at ville have noget med os at gøre, men... derfor ønsker jeg da ikke at hun skal opleve sådan noget. /:


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

10 kommentarer:

 1. Jeg ved seriøst ikke hvad jeg selv ville stille op hvis det var mig der sådan sådan noget.. Kommer nok an på hvor meget fortid jeg havde haft med personen osv.. Problemet er jo også at du måske ikke kender hele historien, når du ikke længere er tæt på.. så er det sgu rigtig svært..

  Det er simpelthen noget lort at opleve sådan noget, man aner jo ikke hvad man skal stille op.

  Krammer. <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Man bliver sådan lidt ....... blah!

   Slet
  2. Hader den følelse.. måske du skal prøve ligge det fra dig i nogle dage og se om du kan leve med ikke at sige noget.. hvis det bliver ved med at spøge i dine tanker efter et par dage kunne det være du skulle snakke med ham.. :D

   Slet
 2. Du kunne F.eks snakke med ham som du tror er hans forlovede utro. Sådan helt cool at du jo så ham med hende den anden og du så bare lige vill spørge om det var en ven eller søster? Something.. Måske bare spørge ham først, ville ikke være så smart at gå til den forlovede vis det f.eks bare er hans søster. Nu ved jeg selvfølgelig ikke om du har set dem lave noget og du så er mere sikker i din sag, for så kan du jo godt snakke stille og roligt om det med din forlovede. Hmm den er svær ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er ikke hans søster. Hun er en af dem som gerne har gang i lidt flere på én gang, og derfor bliver jeg sådan lidt..... blah du ved.

   Slet
  2. Det forstår jeg godt.. Det fremgik bare ikke helt hvor meget du vidste til det hele :)
   Den er svær kan jeg godt se..

   Slet
 3. Synes det er en svær situation... på den ene side vil jeg sige at du skal tage en snak med ham om det. Men han er jo ganske fint vidende om at du har set ham med en anden, så han burde måske også prøve at kontakte dig for at forklare sig.

  Men det er bestemt ikke en nem situation at stå i...

  SvarSlet
 4. Jeg ville henvende mig til ham og spørge, uskyldigt, hvordan hende din tidligere veninde har det, og at du kom til at tænke på hende den anden dag, hvor du så ham med hende den anden. Eventuelt spørge om de stadig er sammen (spil uvidende - det er altid vejen frem til sandheden ha ha).. Hvis man vælger en anden fremgangsmåde - dvs hvis man er ret sikker på at der foregår ting der ikke burde foregå, så kan man stille ham et ultimatum. Enten fortæller han kæresten hvad der foregår eller så gør du :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder da bare perfekt det der. :D Det vil jeg gøre. :)

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)