Endnu et Horoskop


Kunne ikke lade være med at prøve at finde nogle flere steder hvor jeg kunne læse mit horoskop online efter jeg skrev indlægget om det i går, og jeg faldt over det fra Ude og Hjemme. Ja jeg ved godt at både Alt for Damerne og Ude og Hjemme er blade for ældre/voksne kvinder, men nu er jeg jo heller ikke så ung længere. Og så er der altså ofte noget spændende i de blade, så jeg synes altså ikke der er noget galt i at tage den op. :)

Men altså jeg fandt også mit årshoroskop her, og de kan I læse her:

"Årshoroskop 2014

Det nye år begynder med masser af medvind. Det er ikke i år, at du skal holde dig tilbage med hensyn til nye tilbud, eller muligheder. Det vil især gælde omkring boligspørgsmål, samt i sager omkring økonomi, hvor der er en chance for held og gevinst. Du har som sædvanligt svært ved at slippe noget, som du har det trygt og godt med. Senere på året vil du dog finde ud af, at det rent faktisk var til din egen fordel. I både sommer og efteråret har du al den medvind, som du måtte ønske dig. I både sensommer og i efterårsmånederne er der masser af pligter og opgaver som kalder på dig. Du får tildelt et større ansvar i forbindelse med dit kærlighedsliv i den sidste del af året. Forældreskab, måske forlovelse, ægteskab, eller andet stort, kan du glæde dig til. Du er mere klar, end du længe har været, til at tage fat i nye projekter. Du er inde i et år, hvor skæbneplaneten Saturn vil skabe nye veje for dig. Hvad enten du vil det eller ej, så bliver du i stor grad udfordre til at skabe fremgang i dit liv. Der er udsigt til at en rejse, eller andet i forbindelse med udland, som vil give dig en ganske særlig oplevelse. Også dit familieliv står til en positiv ændring i den sidste del af året. I det hele taget, et frugtbart år ligger foran dig."


Der er faktisk ret meget her der passer og det overrasker mig lidt. :P Men nogle gange rammer det bare meget godt, hvorimod andre gange så er det helt hen i vejret. :D


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

2 kommentarer:

  1. Det var da et lækket horoskop.. Det kan man da kun blive glad af.. :D
    Det er også på tide du har noget held med dig..

    Krammer <3

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)