Stearinlys fra Lyspunktet og en tidlig Jule GiveAway (SLUT)


Lysenes tid er over os, og jeg har det med at bruge aaaalt for mange stearinlys i vinterperioden. *Hehe* Men det er altså så hyggeligt og det giver en dejlig naturlig varme. Så jeg har været henne og købe lidt fyrfadslys og bloklys så jeg har lidt til starten af december, og har lavet mig en hyggelig juledekoration (som I også kommer til at se i julekalenderen). Jeg fik dog optaget lidt klip af juledekorationen INDEN jeg fik disse skønne lys hjem, så derfor får I et særskilt indlæg med dem. Når I så ser videoen hvor jeg viser julekalenderen, så skal I have i tankerne at det er med disse lys nu og ikke nogle helt hvide som der er vist i videoen. :D

Disse skønne lys er fra Lyspunktet som er en fin lille forretning på hvor de laver hjemmelavede lys. Alt er lavet fra bunden, og har man specielle ønsker, så er de til at snakke med.
Jeg elsker at man får nogle unikke og virkelig flotte lys til gode priser hos dem. Disse jeg har fået hjem er i hvid stearin med en sød detalje af en mistelten. Jeg faldt for dem lige med det samme, og de er mindst lige så flotte i virkeligheden. Så de pynter fint i min juledekoration nu.

Og nu til det som I sikkert nok er mest interesseret i. Nemlig selve giveawayen. :D Jeg har nemlig fået lov til at give et par lys væk i anledningen af julen, og det kan man jo altid bruge her i December måned hvor man skal julehygge og pynte fint op i sit hjem.

Disse to lys er i en varm gennemfarvet rød med håndskåret hvide hjerter. Det er ren stearin og de har en brændetid på ca. 3-4 timer pr. cm. De er begge 20 cm høje og 5 cm tykke. Virkelig fine julelys. Og for at det ikke skal være løgn, så har Kronprinsesse Mary også købt lys hos Lyspunktet i år, så der står også nogle røde lys og pynter på Amalienborg. Det er sku da lidt fedt. :P Så mange gange tillykke til Lyspunktet for det. Og nu har I altså også mulighed for at få nogen.

Giveawayen kommer til at køre til og med onsdag d. 3 December, og jeg vil så dagen efter meddele om hvem vinderen er på bloggen, samt at vinderen får tilsendt en mail. Derfor er det super vigtigt at I skriver jeres mailadresse med i kommentaren.
Men det I skal gøre er følgende:
* Gå ind og like Lyspunktet's Facebook side - Dette er kravet for at kunne deltage i konkurrencen, og jeg vil tjekke op med dem om I også står som en "liker" hvis I bliver udtrukket som vinderen.
* Skrive en kommentar, hvor I fortæller hvad I glæder jeg mest til i julen. :D
* I skal have adresse i Danmark.
* Husk at skrive fulde navn (Det I bruger på Facebook så jeg kan tjekke op på det med like) og emailadresse, så jeg kan kontakte jer.

Og det er sådan set bare det. Super simpelt, så det burde ikke være noget problem. :) Så skynd jer og deltag og del gerne, så andre for besked om denne lækre giveaway. Held og lykke alle sammen!


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

18 kommentarer:

 1. Jeg glæder mig til hygge, julemusik, julepynt, lækker mad og småkager. Og generelt bare den gode stemning og kærlighed -Camilla Piv Holst

  SvarSlet
 2. Jeg glæder mig til at være sammen med familien, og rigtigt julehygge,se glæden ved at give gaver, få gaver. :)
  piastulle@hotmail.com

  SvarSlet
 3. uhh hvor lækkert :) jeg har liket. Jeg glæder mig mest til småkager og levende lys til en god julefilm. Det er virkelig definationen på hygge for mig :)

  Maibritt Jeppesen // maibrittj_@hotmail.com

  SvarSlet
 4. Uh, dem vil jeg gerne vinde da....

  Jeg følger dig selvfølgelig på Facebook... :)

  Jeg glæder mig til mange ting i december i år... Glæder mig til hyggen.. Vi skal holde jul herhjemme i år, så det glæder jeg mig selvfølgelig også rigtig meget til... Derudover skal vi en tur til København og se jul i Tivoli, og det står også højt på "Jeg glæder mig til" listen... Derudover glæder jeg mig til at gøre folk glade med julekort osv i julen, og selvfølgelig til at læse "Julegæst-indlæggene" her på bloggen :) Det plejer at være så hyggeligt.

  Mette Doctor Lund / mettedoctorlund@gmail.com

  SvarSlet
 5. Ih hvor fint! :D

  Jeg glæder mig bare til familie hygge, min mors gode julemad OG pakkeleg! <3

  Frk Mia
  miasunivers@hotmail.com

  SvarSlet
 6. Jeg glæder mig allermest til at samle familien

  Lis Nielsen - svalen7900@live.com

  SvarSlet
 7. Vinteren/julen er min favorit periode, så jeg glæder mig meget til lys, sne (forhåbentlig), pynt, hygge, og gode julefilm/- kalendere :) Liked.
  Camilla Skovsende Madsen
  camilla_madsen_2405@hotmail.com

  SvarSlet
 8. Camilla - du har snuppet min kommentar! ;P
  Jeg ser frem til julemaden - min far laver den bedste julemad og den er det vigtigste selve juleaften - bedre end gaver.Derudover julefilm (ELSKER julefilm - ser dem også om sommeren), julesnolder, sne, pynten og generelt bare hyggen, både med kolleger/skolekammerater/veninder og med familien! Julen er klart min favorittid på året!

  Hermed kommenteret og har liked deres facebookside!
  Charlotte Højbjerg
  gnuffi@hotmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi kan bare lide det samme - man er vel i familie ;)

   Slet
 9. Jeg er nød til at være med, elsker simpelthen de lys.. :D
  Jeg har et stort ønske om at jeg finder noget julefred, men ellers glæder jeg mig rigtig mig til at se noget sne og til den her Advents Kalender for Bloggere.. synd du ikke er med..
  Glæder mig selvfølgelig også til at juleshoppe med dig mandag.. :D
  Jeg har liket deres facebook siden..

  Knus Jeanette - jeakh@youmail.dk

  SvarSlet
 10. ej hvor er de fine!

  Jeg glæder mig til en masse julehygge med familien, fødselsdage, og en tur til tivoli med veninden.

  SvarSlet
 11. glæder mig mest til at se juleglansen i vores 15 mdr gammel alma´s øjne
  marianne.lykke@gmail.com

  SvarSlet
 12. Jeg glæder mig til at have tid, til at hygge med min mand og vores drenge, nyde hinanden og freden :)
  marialundpedersen@gmail.com

  SvarSlet
 13. Flot præmie. Har liket på FB.
  Jeg glæder mig mest til hyggen.
  tagelaursenpiaeriksen@gmail.com
  herframinverdengaer.blogspot.dk

  SvarSlet
 14. Jeg glæder mig til at holde lidt fri med min dreng på 12, og min søde kæreste. Til at lave konfekt og spise det. Gå lange ture med hunden. Læse nogle gode bøger. Ja, bare slappe af..
  Glædelig 1. advent.
  Miatilda Andersen / aimlovelive@gmail.com

  SvarSlet
 15. mmm... Glæder mig mest til at se hvordan lillepigen glæder sig mere og mere til jul<3 trine vindheim

  SvarSlet
 16. Jeg elsker julen, og jeg glæder mig til at være sammen med min familie, min kæreste og mine venner. Julen er den hyggeligste tid på året, synes jeg. :-)

  På facebook hedder jeg: Julie Hansen'
  julie_2005jkh@hotmail.com

  SvarSlet
 17. Jeg glæder mig til at fejre julen sammen med min mor og min bror og hans familie - det bliver superhyggeligt :-).
  Har liket Lyspunktets facebookside :-).

  Gode adventshilsner
  Åse L / aaselejboelle@gmail.com

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)