Dagens Aftensmad - Simpelt og lækkert


I dag skulle jeg finde noget simpelt men stadig lækkert, jeg lige hurtigt kunne lave når jeg kom hjem fra kursus, men nåede ikke så langt, da jeg endte med at blive rigtig dårlig efter at have været nede i byen efter et par julegaver. Men det blev alligevel till lidt kogte grøntsager vendt i løg og hvidløg, nogle kogte kartofler og en af mine karbonader fra fryseren. :D Nogen vil nok mene at dette er super kedeligt, men der er jeg så uenig. Det er billigt og det er nemt og så smager det altså super lækkert - hvis man husker at krydre det - for uden ville det nok være meget tamt. :P

Imens jeg sad og fortærrede dette måltid sad jeg og tænkte på hvordan min nytårsmenu skal se ud i år. Jeg er godt nok blevet inviteret ned til de gamle nu hvor jeg skal sidde alene i år, men jeg tror faktisk jeg helst vil være hjemme. Vil gerne hygge sammen med prinsen og måske se nogle gode film eller læse en af de bøger jeg forhåbentlig får i julegave. *Hint*Hint* :P

Så jeg er så småt begyndt at tænkt på hvad jeg skal lave. Sidste års menu var jo egentlig super lækker, men... ved ikke helt om jeg gider det samme i år. Heldigvis har jeg lidt over en måned til at beslutte mig i endnu, men det ville nu være rart at have det planlagt, så man kan få handlet det ind i god tid, og ikke i sidste øjeblik som jeg nogle år har været nødt til.

Og så vil jeg bare gerne slutte året af uden at lave endnu en stor bummert som den jeg lavede sidste år. Aih for fanden hvor jeg stadig fortryder det. Sikke da en skuffende oplevelse. *Hehe* Så i år bliver det bare mig og prinsen, noget god mad, noget godt TV og måske noget snask til ganen, en flaske Asti (selvom jeg ikke rigtig må drikke på de piller jeg skal til at tage) og en god bog eller film. Yup! Tror sku det er planen. :D


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)