Juledekorationerne til mine forældre er FÆRDIGE!


Så blev jeg færdig med julepynten til mine forældres pejs. Jeg tager ud til dem i eftermiddag og pynter op i deres lille stue på 1. salen. Det bliver super fint. Dog ville jeg helst have lavet julesokkerne i rødt filt, men det havde min mor ikke, så vi besluttede at de så bare blev hvide med røde detaljer. Synes nu også de er blevet ret fine alligevel, men det bliver ikke helt så traditionelt som jeg havde ønsket, men der er jo altid næste år hvis det skulle være. :P Men hold da nu op hvor jeg er misundelig på dem og deres pejs. Vil så gerne have en selv. Måske i det nye år - I hope! Kan jo være jeg kan finde en brugt til billige penge - selvom den fra ny ikke er sååå dyr igen.

Men det bliver altså bare så fint i deres lille stue. Jeg er især glad for kristjørnen og har faktisk overvejet at lave nogen til mig selv, da de ville passe virkelig fint ind i min romantiske boligindretning. Tror dog jeg ville lave dem med hvide bær, men det må vente til næste år. Når det ikke i år - eller rettere sagt gider ikke mere i år. :P Jeg trænger til at lave noget andet kreativt som ikke er i filt. Men holder nok bare en pause.

Hvad synes I? Er det noget I selv kunne finde på at lave?


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

4 kommentarer:

 1. Jeg synes de er rigtig søde, men er mega dårlig til at sy.. :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Man behøver slet ikke at være god til at sy. Man skal bare sy så det holder tæt til når der skal fyld i. :D

   Slet
 2. Det ser super godt ud, men jeg tror ikke lige mine kreative evner rækker til at lave sådan noget :) Har ganske vist ikke prøvet, så man skal selvfølgelig aldrig sige aldrig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kræver nu ellers ikke det store. :P Så det er bare at prøve sig frem.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)