Jeg er blevet godkendt til behandlingen!!!


Jeg har brugt det meste af dagen på at forberede lidt til julekalenderen og pynte lidt mere op herhjemme. Skulle egentlig have været ude hos mine forældre, men de gamle havde glemt at fortælle at min far slet ikke var hjemme i dag, så det er blevet rykket til i morgen i stedet for. Så derfor har jeg siddet og arbejdet lidt på bloggen i stedet og har planer om at lave et wallpaper til computeren og ellers bare sidde og hygge lidt.

Sidder også og nyder en enkelt somersby fordi jeg har noget at fejre i dag. :D Har gået hele dagen og ventet på både posten og en opringning fra sygehuset. Posten kom aldrig og så finder man fandme ud af at de har fyret en masse hos PostDK og at resten så strejker. STOP! JEG VENTER PÅ AT MODTAGE JULEGAVER!!!! Og det mest irriterende er at jeg har noget på vej jeg skal have INDEN 1. advent på søndag. Øv hvor er jeg irriteret.
Opringningen fra sygehuset havde jeg egentlig også lidt opgivet, men så bliver jeg ringet op ved en 19 tiden. De kunne ikke forstå hvorfor så meget var gået i hårknuder, men jeg .... ER BLEVET GODKENDT TIL BEHANDLINGEN!!!! Jeg er simpelthen glad. :D Nu håber jeg bare at pillerne er vejen for mig når det kommer til min forbandede psoriasis. Det er så smertefuldt i disse dage og det kløer, jeg har åbne kødsår og humøret daler drastisk for hver dag jeg ser mig i spejlet og ser at det spreder sig mere og mere selvom jeg INTET kosmetik bruger lige pt. Så det er sygt deprimerende. Så jeg håber virkelig at det dæmper sig en smule med denne behandling.

Selvfølgelig så skal jeg forvente at jeg her i starten bliver rigtig syg, da det er en af de trælse bivirkninger der følger med pillerne, men man skulle vænne sig til det efterhånden. Så jeg er glad for at jeg som sådan ikke har nogen aftaler udover kursus og et shopping-møde i Odense i næste uge. Såå.. Krydser fingre for at jeg ikke bliver så hårdt ramt. ;)

Men hold da nu op hvor er jeg glad. Så jeg skal nå en masse i morgen mht. apotek og samtaler med lægen, men det går nok. :D Kan være jeg rykker det til torsdag, så jeg ikke bliver for stresset.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

8 kommentarer:

 1. Tillykke med at blive godkendt til den nye medicin!

  SvarSlet
 2. Weeee!! Tillykke!!

  Hvornår er du i Odense?:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :D
   Det er jeg mandag har jeg aftale med Jeanette. ;) Tror vi skal i Rosengårdscentret og ind til byen og se julebelysningen. Kunne i hvert fald være perfekt til den video jeg skal have optaget i den forbindelse. :D

   Slet
 3. Der er jo stor forskel på hvordan den medicin virker på folk, min kæreste har selv takket nej til det, men måske vil han prøve det i fremtiden. Han søster er dog ret glad for det..

  Er der andre i din familie der har psoriasis??

  Håber virkelig det medicin hjælper dig og håber du klare det uden for mange bivirkninger..

  Krammer <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber at dette som det første kommer til at virke for mig. :D

   Ja det er der. Min far og mor har lidt og så har nogle stykker i min fars familie det også.

   Slet
  2. Synes det er underligt at sådan en sygdom kan være så arvelig og den er jo mere udbredt end man lige regner med.

   Lige pt er min kæreste ved at kradse totalt hul på sin hovedbund.. vi prøvede med noget kokosolie, men han synes det er for fedtet at sove med.

   Utrolig hvad man kan får sig selv til at prøve af.. ;)

   Håber sådan at medicinen virker på dig.. <3

   Slet
 4. Det er jo heldigvis ikke alle, som oplever de trælse bivirkninger, så jeg håber på, at du ikke får dem :D
  Håber pillerne kan hjælpe dig <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Præcis. Men jeg skal nok være så uheldig at få dem. Men det må tiden vise. :D Og mange tak <3

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)