Se hvad jeg lige har fået!


Er så heldig at have fået denne skønne sag ind af døren her lige før. :D Jeg har desværre ikke alle sammen før denne, men tænkte at det nok lykkedes mig en dag. Men nu er det altså denne det handler om. Andre bogelskere er igang med at læse den, og jeg håber virkelig at jeg får mulighed for det inden længe også. Desværre får jeg en ret travl periode og er jo egentlig også igang med en anden bog lige nu, men det kunne være at jeg skulle holde pause med den serie når den er læst færdig og så tage denne finde bog som den næste. :D


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)