Tid til de varme drikke


Nu er det for alvor begyndt at blive koldere udenfor og det betyder også at jeg kommer til at drikke flere varme drikke. Derfor har jeg været henne og finde mine thermo krus frem af mærket Bodum, som stod gemt inde bag alt mit andet skrammel. *Hehe* Glassene kan der ikke være ret meget i, men de er fine til hvis man laver en stor kande te. Og selve kruset med låg I ser på billedet, købte jeg faktisk i sommers, men har ikke fået brugt det endnu. Har taget det i brug her til aften for at teste om det kan holde min kakao varm, og det må jeg sige at det kan. Av for den hvor har jeg brændt min tunge. :P Og har ellers ladet det stå længe for at køle ned, men så længe låget er på kruset, så bliver det ikke så hurtigt køligere. Hvilket jo er perfekt da det jo så gør sit arbejde som det skal.

Jeg har overvejet at skaffe mig noget mere af det mærke, da jeg endnu ikke er blevet skuffet over deres produkter. Vil gerne have udskiftet nogle af mine skåle og køkkenbestik, men det må blive med tiden, for det er jo ikke helt billigt. :) Men lækre produkter er det altså.
Men nok om det. Nu vil jeg nyde min varme kakao.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)