Sylvia Day - Crossfire Serien #3


Som mange af jer nok ved, så læser jeg meget fantasy bøger og også gerne kærlighed bøger og krimier, men på det seneste er jeg også blevet en smule bidt af disse erotiske bøger. De første jeg fik var ”Fifty Shades”, som jeg vandt i en konkurrence og derefter var jeg så heldig at få fingrene i ”Breathless”-serien samt to bøger med en samling af små noveller. Nu har jeg så fået fat i ”Crossfire” serien skrevet af Sylvia Day, som jeg har hørt en del snakke om, og de skulle efter sigende minde meget om ”Fifty Shades”. Men kan man lide dem, så vil man nok heller ikke blive skuffet over disse. :)

Jeg har endnu ikke læst Crossfire-bøgerne, men tænkte at jeg alligevel lige ville nævne dem hver for sig herinde, og fortælle hvad de hver og især handler om (hvad der står på bagsiden).

"Eva og Gideon ser fortidens dæmoner i øjnene og
accepterer konsekvenserne af deres begær."

Den tredje og sidste i trilogien hedder Bundet til Dig og bagsiden fortæller følgende:
"Da jeg mødte Gideon Cross første gang, så jeg med det samme noget i ham, som jeg desperat havde brug for. Noget jeg slet ikke kunne modstå. Jeg så også ind i hans farlige og ødelagte sjæl - så meget lig min egen. Jeg var draget af det. Jeg var lige så afhængig af ham som af, at min hjerte slog.
Ingen ved, hvor meget han satte på spil for mig. Hvor meget jeg var blevet truet, hvor mørke skyggerne fra vores fortid var, og hvor langt ind i vores liv, de ville række.

Bundet sammen af vores hemmeligheder forsøgte vi at slå alle odds. Vi opfandt vores egne regler og overgav os fuldstændigt til besættelsens udsøgte magt ..."
Spørger I mig, så bliver jeg da nysgerrig efter at læse en bog der kommer med sådan en teaser. :D Nogen der har læst den? Kommer jeg til at fortryde det?


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

2 kommentarer:

  1. Yes, og jeg synes de er bedre end Mr Grey serien :-) Lone

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)