Ændring af planerne


Som overskriften siger, så blev planerne lidt ændret i dag. :P Jeg fik aldrig begyndt på min bog. *Hahahah* Fik i stedet lyst til at lave noget kreativt, så greb fat i min nye kalender og begyndte at tegne lidt på "Velkomst siden". :D Tror jeg ender med at tegne små ræve i hele kalenderen i løbet af næste år. Det bliver jo en lille tegnebog.

Nå, men nu hvor jeg er færdig med det, så vil jeg langt om længe tage fat i min bog. Skal heller ikke alt for sent i seng i dag, da jeg gerne vil op og gøre lidt rent inden manden fra Clorius kommer og skal aflæse målere på radiatorerne. Og så håber jeg posten når at komme inden jeg så beslutter mig for at tage ned i byen. :) Skal se om jeg kan spare nogle penge på de ting jeg skal have købt. Og så var det egentlig planen at jeg skal ud til de gamle om aftenen, men nu må vi se om jeg når så langt. *Hehe*

Smutter for i dag. Ha' en fantastisk torsdag aften alle sammen. Vil læne mig tilbage i det bløde og håbe at aftensmaden bliver nede. Det blev til karry suppe med ris. Mums! Håber min virus er på vej væk. Har i hvert fald gjort hvad jeg kunne i dag. :D C'Ya!


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

2 kommentarer:

 1. Du er simpelthen så god til at tegne og være kreativ.. <3
  Og selv om det der står i din kalender er til dig selv, så låner jeg lige dine ord på en svær dag.

  Krammer <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var et ordsprog jeg fandt på da jeg havde det sværest. Så er glad for at andre også kan bruge det. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)