Blackhead Killer Gaveæsken


Jeg slås stadig med de der julegaver, og kan se at andre også gør det. Derfor har jeg valgt at komme med et forslag til hvad I kunne give. Dette er noget som både mænd og kvinder kan bruge, nemlig denne skønne Blackhead Killer Gift Box. De fleste kender nok allerede til deres blackmask og mange har også allerede prøvet den. Der er mange delte meninger om den, men man kan ikke benægte at huden føles lækker efter brug af sådan en. Der er også mange der synes den er ubehagelig at tage af igen, fordi den river utroligt meget i huden, men jeg synes nu ikke det er så slemt længere. Jeg elsker faktisk denne maske. Så jeg blev utroligt glad da jeg fik besked om at der ville dumpe en gift box forbi mig på et tidspunkt.

Den indeholder en rens, 5 små poser med den kendte maske og en plejende creme. Tuberne med sæbe og creme er overraskende store, så der er til mange gange i dem, hvorimod der kun er til 5 fulde ansigtsmasker, eller 2-3x5 behandlinger af mindre områder. Så jeg vil foreslå at man køber masken udover denne, hvis man ønsker til flere fulde behandlinger. Men den er perfekt som en god start. Både mænd og kvinder kan som sagt bruge denne, da vi alle på et tidspunkt kommer til at slås med uren hud og de der fandens hudorme.

Rensen kan godt virke meget tyk i konsistensen og man skal arbejde den godt ind i huden sammen med vand. Huden føles meget mat og en smule tørstig efter brug, men det er kun en fordel i dette tilfælde. Man påfører masken direkte efter og lader den størkne. Jeg lader den gerne sidde i god tid efter det anbefalede for at være sikker på at den er hærdet helt. Så trækkes den af og man påfører cremen så man giver huden fugt og pleje. På den måde genopretter man hudens fugtbalance og giver den ny næring.

Jeg er super glad for den, og har brugt den i dag og kommer også til at bruge den i morgen. Jeg har en forkælelsesweekend og det skal udnyttes fuldt ud. :D


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)