Langsom start


Så blev det weekend. Jeg startede ud med at sove længe - nok alt for længe, men Cosmo mente at vi skulle blive liggende. :P Men til middag blev jeg altså nødt til at smide ham ud af sengen og gå ud for at lave mig noget morgenmad. Har siddet her foran computeren og set serie siden. Tiden løber afsted. Inden længe vil jeg smide en maske i kraniet og lave mig et fodbad inden aftensmaden. :)

Jeg har ikke planlagt at skulle andet end at forkæle mig selv og se lidt serie og læse lidt i dag. Har brug for at lade lidt op nu hvor solen igen har valgt at svigte os. Ikke fair. :P Og så må vi se om jeg får arbejdet videre på julepynten i morgen. Det skal jo være færdigt inden længe.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)