Dagens Makeup Look - The Fake Lashes


Åhhh hvor jeg dog elsker effekten af kunstige øjenvipper og jeg er især vild med disse som jeg købte for mit præmie-gavekort jeg vandt igennem CoolCos her i November. Ja de er måske lidt vilde og ikke så naturlige i looket, men hold da op hvor rammer de øjnene flot ind. Og som I kan læse i den artikel jeg har linket til, så er det noget som rigtig mange udover mig også synes. :D Så det er bare med at prøve sig frem tøser. Øvelse gør mester, og jeg vil da gerne indrømme at jeg stadig slås meget med de dumme vipper en gang imellem, for de vil ikke altid sidde hvor jeg vil have dem til. Så det kræver tålmodighed og lysten til at ville lære det. :D Men her ser I altså billeder af det look jeg har valgt at bruge dem til denne gang. Meget naturligt, men så med spark på vipperne.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

4 kommentarer:

 1. Ser super godt ud :) Desværre er det ikke noget, jeg skal begive mig i krig med, for falske øjenvipper harmonerer ikke super godt med mine briller... men det ser super godt ud synes jeg :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej det kan jeg godt se. :P Der kommer brillerne i vejen.

   Slet
 2. Synes altså, du skal overveje at lave tutorials igen. Du er så dygtig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kræver mange timers arbejde og noget bedre lys og det har jeg ikke. Hverken tiden eller lyset. /: Desværre.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)