Sylvia Day - Crossfire Serien #2


Som mange af jer nok ved, så læser jeg meget fantasy bøger og også gerne kærlighed bøger og krimier, men på det seneste er jeg også blevet en smule bidt af disse erotiske bøger. De første jeg fik var ”Fifty Shades”, som jeg vandt i en konkurrence og derefter var jeg så heldig at få fingrene i ”Breathless”-serien samt to bøger med en samling af små noveller. Nu har jeg så fået fat i ”Crossfire” serien skrevet af Sylvia Day, som jeg har hørt en del snakke om, og de skulle efter sigende minde meget om ”Fifty Shades”. Men kan man lide dem, så vil man nok heller ikke blive skuffet over disse. :)

Jeg har endnu ikke læst Crossfire-bøgerne, men tænkte at jeg alligevel lige ville nævne dem hver for sig herinde, og fortælle hvad de hver og især handler om (hvad der står på bagsiden).

"Gideon Cross. Smuk og fejlfri på ydersiden,
ødelagt og forpint indeni."

Den anden i trilogien hedder Spejlet i Dig og bagsiden fortæller følgende:
"Han var en lysende, brændende flamme, som fyldte mig med en mørk lyst. Jeg kunne ikke holde mig væk. Jeg ønskede ikke at holde mig væk. Jeg var afhængig af ham. Han opfyldte alt, hvad jeg nogensinde havde drømt om. Han var min.
Min fortid var lige så voldsom som hans, og jeg var lige så ødelagt som ham. Det ville aldrig gå. Det var alt for svært, alt for smertefuldt ... undtagen når det var perfekt. Øjeblikkene hvor altopslugende længsel og desperat kærlighed smeltede sammen til det mest vidunderlige vanvid

Da Eva og Gideon stødte ind i hinanden i Crossfire-bygningen, var kemien mellem dem øjeblikkelig og overvældende, men begge har de store følelsesmæssige ar og må kæmpe for et velfungerende romantisk forhold."
Spørger I mig, så bliver jeg da nysgerrig efter at læse en bog der kommer med sådan en teaser. :D Nogen der har læst den? Kommer jeg til at fortryde det?


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)