Prøver en ny Sparkling Water


Jeg har set disse flasker nogle gange når jeg har været nede og handle og jeg har været utroligt nysgerrig efter hvad det nu var. Og her den anden dag tog jeg mig sammen til at standse op ved dem og så til min overraskelse at det er en form for cider/sodavand, og det er jo lige mig. :D Elsker sådan noget sparkling water-noget. Og jeg synes det er sjovt at prøve noget nyt en gang imellem. Og nu er jeg jo ret glad for hyldeblomst, så hvor galt kan det gå? Jeg tror i hvert fald at de skal testes i dag. :P


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

2 kommentarer:

 1. Super søde flasker, er det glas eller??
  Glæder mig til at høre om de smagte godt.. :D

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er glas ja og jeg synes de var overraskende gode. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)