Gør Sætningen Færdig TAG #10


Så er det vist blevet tid til en "Gør sætningen færdig"-tag igen. :) Det er noget tid siden sidst, og jeg synes disse er lidt hyggelige, så I får lige en i dag. Er nok den sidste I får i år, men er tilbage med dem næste år igen. Noget andet som jeg regner med at gentage næste år er "Månedens Favoritter". Regner faktisk med at starte den op allerede her i November. Det bliver indlæg - ikke video. For jeg får simpelthen ikke taget mig sammen til at optage dem. Ikke lige pt i hvert fald. :P

Jeg læser lige i øjeblikket den nye bog i Shopaholic serien skrevet af Sophie Kinsella. Jeg er ikke nået så langt endnu, og kan derfor ikke rigtig sige hvad jeg synes om den, men jeg er en smule irriteret over at hovedpersonen stadig er ret så naiv og irriterende, som hun plejer. Hun er ikke rigtig blevet klogere. Men håber da at hun udvikler sig senere i bogen. Ellers kan den godt blive lidt stram at komme igennem. :P

Vejret har været virkelig elendigt de sidste mange dage. Hvad sker der lige for at vi slet ikke har fået solen at se? Det er da pænt meget deprimerende. :P Dog lover de at vi får noget mere sol her i weekenden, og jeg håber virkelig at det passer, for jeg har brug for mine solstråler en gang imellem. :P Og de må altså gerne komme meget snart. Vil jo også gerne ude og tage lidt billeder, men det er jo lidt fladt og sørgeligt når det hele er gråt. *Hehe*

Jeg savner min søster ubeskriveligt meget. Ser så meget frem til at hun kommer over den sidste weekend i November. Vi skal rigtig hygge os. :D En tur i skoven, hygge med juledekorationer og så skal vi bade nyde hinandens selskab. Ser hende jo ikke igen før til jul, så det er med at nyde det imens man kan.

Det der har kunne hyle mig ud af den har været når folk har gjort creepy ting som har gjort at jeg følte mig usikker. Det er især slemt når det sker i mit eget hjem - eller ikke i min lejlighed, men udenfor. For det gør at jeg bliver usikker på hvor jeg har folk henne og det gør at jeg ikke er meget for at forlade mit eget hjem af frygt for at de gør noget for at trænge ind på privat område hos mig. Så det har været super ubehageligt.

Jeg holder meget af at se de daglige vlogs de folk jeg følger på YouTube laver. Der er 2 faste og så er der 2 som smider vlogs op en gang imellem, og jeg nyder virkelig meget at bruge tiden inden jeg ligger mig til at sove med at se deres videoer. Også selvom jeg ikke burde, da det jo bare gør at jeg kommer senere i seng, men... jeg skal jo se dem. :P

Jeg er for tiden godt igang med forberedelserne til December. Det gælder både oppyntning, julegaver, julekalender og andre hyggelige ting der skal ske i December måned. :D Det er noget af det som jeg nyder rigtig meget ved at være en blogger. Det at man kan finde på sjove og hyggelige ting som I derude kan nyde en gang imellem. Håber i hvert fald at I kommer til at synes om julekalenderen.

Jeg har især glædet mig til at pynte mine vinduer op i år. :) Ikke at de er blevet meget anderledes fra de sidste par år, men synes altid det er super hyggeligt med snefnug på ruden. Og de kan jo være oppe hele vinteren, så det er jo bare en kæmpe bonus. :D

Jeg elsker når Cosmo kommer og putter hos mig. Han sover gerne hos mig hver nat hvis ikke han sover i sofaen, og så er han virkelig mor-syg for tiden. Han vil nusses hele tiden og elsker at ligge på skødet når jeg sidder og arbejder på computeren eller sidder og læser, og det er simpelthen bare så hyggeligt. Nogle gange kan det godt være møg irriterende at han ikke vil lade mig være i fred, men lige pt. er det bare hyggeligt. Nok fordi jeg også er i humør til en masse nussen.

Jeg kunne godt trænge til et ordentligt inspirationsboozt lige for tiden. Jeg er ofte totalt blank når det kommer til hvad jeg skal skrive indlæg om. Der sker ikke ret meget i min hverdag for tiden, og det gør at der ikke rigtig er så meget at skrive om. Så jeg mangler idéer til indlæg udover det der sker i hverdagen. :) Selvfølgelig ville det hjælpe hvis man kunne komme ud og opleve lidt en gang imellem, men sådan er det desværre ikke. Så jeg må se om jeg kan finde inspiration til noget andet.

Jeg skal blive bedre til at komme i seng i god tid. På det sidste har jeg været oppe til omkring 2 hver nat, og det er altså ikke skide smart. Jeg vil jo gerne have noget ud af dagen, så det er jo ikke særligt smart at jeg ligger og sover det meste af formiddagen. *Hehe* Så jeg vil bestræbe mig på at komme i seng inden midnat fra nu af. Og senere skal det senest være 22, for så begynder min døgnrytme at komme på plads igen. Og det ville jo være lækkert når jeg en dag skal starte skole igen.

Jeg har kunne blive helt varm indeni når jeg får beskeder og mails fra jer der læser med her på bloggen og I bare er så søde og støttende. Og jeg bliver især varm om hjertet når jeg læser at I har kunne bruge mine gode råd og idéer til noget og når I bliver inspireret af de ting jeg laver. Det er ikke derfor jeg blogger, men det er jo en kæmpe bonus for mig at I derude også får noget ud af mine ting. :D

Jeg håber at de julegaver jeg har bestilt online når at komme inden juleaften. Den ene står til senest at komme d. 22 December, men er bange for at den ikke når frem til den dato. Selvfølgelig ville det være perfekt hvis den kom før, for det ville satme være surt ikke at kunne give den væk juleaften, så kryds alt hvad I har folkens. :D

Min weekend ville blive perfekt hvis jeg kunne få skrevet en masse indlæg til de dage, have mad forberedt så det bare skulle varmes, og rengøringen blev ordnet inden, for så kunne jeg nemlig bruge hele min weekend på at læse og bare nyde at have fri. Jaaaahhh... Tror jeg vil prøve at se om det ikke kunne blive muligt. :) Ville være så dejligt.

Jeg har drukket meget hyldeblomstsaft for tiden. Måtte endda købe endnu en i mandags, da jeg var ved at løbe tør. Og det går jo ikke. :P Og jeg er nu ret glad for at jeg er gået over til det i stedet for at tage colaen frem når jeg er tørstig. Jeg drikker også meget isvand, men når jeg har brug for noget med en smule smag, så er det hyldeblomstsaften.

Det har været sjov at optage videoer til julekalenderen i stedet for at skrive dem som indlæg. Det har selvfølgelig krævet en hel del mere tid, men håber da at det var det værd, og at I vil synes det samme når den bliver sat igang. Jeg ved godt at jeg skriver meget om det hele tiden, men jeg glæder mig virkelig også. Og man skal selvfølgelig tænke på at det er første gang ever jeg har lavet sådan noget, så man skal ikke forvente at det er perfekt, for det er det ikke.

Jeg har kunne slappe rigtig af når jeg har kunne smide begge fødder op i sofaen og læne mig tilbage og bare nyde stilheden omkring mig. Måske endda være iklædt weekendtøjet, en ansigtsmaske og muligvis et fodbad. Jah... Det er i hvert fald sådan jeg håber min weekend kommer til at foregå. :P

Jeg ønsker at alle I derude bag skærmene får en rigtig god uge og helt igennem fantastisk weekend når vi når dertil. ;)


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

1 kommentar:

  1. Super indlæg og det lyder som om du har det rigtig godt, imens du har skrevet dette indlæg og det elsker jeg..
    Håber du får en skøn aften og glæder mig rigtig meget til vi skal ses igen.. :D

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)