Sikke en dejlig overraskelse!


Var faldet i søvn på sofaen da jeg ikke er helt på toppen i dag, og blev pludselig vækket af en notifikation på telefonen. Cathrine havde tagget mig i et opslag på Facebook, og da jeg opdagede hvad det var for et blev jeg bare så glad! :D Jeg har været irriteret over at Coolcos lukkede deres butik ned i Odense og har ikke rigtig handlet hos dem siden, men nu har jeg da rig mulighed for at gøre det. :D Er så glad. Og så har de 20% rabat indtil i morgen aften, så håber at jeg kan nå at gøre brug af det også. Glæder mig til at få min mail så jeg kan komme ind og snuse mig frem til en masse lækre ting. Yaih!


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

7 kommentarer:

 1. Fuck hvor fedt... du må ha en lille heldig skytsengel et sted.. <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Umuligt. Men det er alligevel lidt vildt at jeg har vundet 2 konkurrencer inden for en måned. :D

   Slet
  2. Det er så cool... Jeg vinder aldrig selv noget.. Må være fordi jeg har held i kærlighed. :D

   Slet
  3. Det kan være :) Mit held eksisterer i hvert fald ikke i den kategori.

   Slet
  4. Jeg er sikker på det snart skylder ind over dig.. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)