Dagens Aftensmad - Pasta og Tun Salat


Havde lige lidt salat og andet grønt til overs fra den anden dag hvor jeg lavede mig en salat, så jeg købte lige lidt radisser, en dåse tun og noget frisk pasta, og det er stort set hvad aftensmaden stod på i dag.

Salaten er med iceberg salat, agurk, løg, radisser og mozzarella og derpå er der hældt en smule italian dressing. I ved den der tynde olie-agtige dressing. :D Tunen er uden noget, og den friske pasta er vendt i persille. Og det er så bare smidt sammen og voíla! :D Lækker og nem aftensmad. Jeg havde så også lige varmet et baguette til, men kunne ikke rigtig spise ret meget. Men øjnene var også lidt sultne i dag. :P Men super lækkert var det altså!


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

2 kommentarer:

  1. Mums det ser lækkert ud... Fra i næste uge af skal jeg være sundere og der kunne jeg godt blive fristet til sådan en lækker salat. :D

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)