Når jeg er i et afslappet humør


Har lige været i bad og er kommet i et rigtig putte-nusse humør, men jeg kan ikke rigtig gøre noget ved det før jeg kommer hjem fra lægen og har været på apoteket. Skal køre om et par timer. Men når jeg kommer hjem, så vil jeg altså hoppe i noget afslappende og lækkert tøj og finde nogle af mine dejlige hjemmesko frem. Jeg har et par godt slidte nogen af slagsen som jeg i tidernes morgen købte hos Spartoo, men de er ved at falde fra hinanden efterhånden. Nok fordi Cosmo også har haft sine slåskampe med dem - skøre kat, så jeg har været henne og bestille nogle nye hjem. De er også fra derfra og jeg er så tæt på at tage dem i brug, men de ligger stadig i kassen, da jeg skal bruge dem i intakt indpakning i december. Så jeg bliver nødt til at vente med at pakke dem ud. Bliver ikke nemt da de virkelig er lækre, men må være tålmodig. Så jeg må tage de gamle frem. De er skam også stadig lækre, men ikke længere så bløde. Men det går. :D Hvis I også kunne tænke jer nogle lækre hjemmesko, så kan I finde nogle virkelig skønne af slagsen her.

Men jeg vil gå igang med at finde noget lækkert tøj frem, gøre klar til at lave skøn te og så få smidt friske fyrfadslys i div. lysestager, så jeg også kan sidde og nyde dagen med en masse stearinlys. Overvejer også om man skulle smutte ind forbi bageren og købe noget med som man kan sidde og nyde sammen med teen. Ja det tror jeg sku at jeg gør. :D Og må også hellere huske at handle lidt ind til noget aftensmad. For når først jeg kommer hjem igen, så gider jeg ikke til at skulle ud igen. :P


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

5 kommentarer:

 1. Jeg blev lige nysgerrig... :P
  Bruger du de hjemme-futter fra mig

  Håber du fik hygget og puttet, det er noget af det bedste ved efteråret <3

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var dejligt.. er de gode eller??
   Du må gerne være ærlig. :D

   Slet
  2. De er en smule hårde, men håber de bliver blødere med tiden :)

   Slet
  3. Ja de skal nok lige gåes lidt til. ;)

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)