Den lækre Miracle Hand Scrub fra Rituals


Jeg modtog denne hånd scrub i oktober måneds goodiebox og jeg har været ret nysgerrig efter at prøve den. Prøvede den for første gang her i weekenden da jeg havde mine spa-dage og har igen i dag brugt den. Jeg er virkelig imponeret over hvor god den har vist sig at være. Var lidt skeptisk i starten da der står at den er oliebaseret, men det er ikke noget der giver problemer for mig. Mine hænder har det med at være ret tørre, så dette er kun en fordel for mig. Og så dufter den simpelthen bare fantastisk! Og hvad vigtigere er, så er ens hænder bløde som babynumser efter brug. :D

Man påfører den på tørre hænder, masserer den ind og så skyller man den af bagefter. Og med en god håndcreme - fx en af dem fra Comwell - så har man virkelig forkælet ens små pølser. :) Denne scrub og en god håndcreme bliver et fast inventar her i efteråret og vinteren - det er helt sikkert!
Ohhh.. og tag jer ikke af mine neglelakrester. :P


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)