Julegave Shopping i Odense i dag


Hold da nu op hvor har jeg været i Odense længe i dag. :D Tog hjemmefra kl 10 og var først hjemme omkring kl 21. Men det var været skide hyggeligt at shoppe efter julegaver sammen med Jeanette. Fik også købt lidt til mig selv, og så har vi ellers bare snakket en masse og rigtig hygget. Og sikke flot Odense er her i Julen. Har faktisk ikke oplevet julebelysningen inde i byen før, så det var simpelthen så hyggeligt at slutte af derinde.

Vejret har også været så fantastisk! Solen har skinnet det meste af dagen - selvom vi brugte det meste af tiden inde i Rosengårdscentret, men fik da nydt det inden jeg blev hentet på banegården. Og dér fik jeg altså lidt en spøjs oplevelse. Det sker en gang imellem, men jeg bliver lige overrasket hver gang.
Ser den her gut smile helt vildt til mig da vi får øjenkontakt, og han lunter hen til hvor jeg står og venter på Jeanette, og han begynder straks at flirte lidt med mig og fortælle hvor sød og nice jeg ser ud. *Hehehe* Sku meget sødt af ham. Han ville så have mit nummer så vi en dag kunne drikke kaffe sammen, men jeg giver ikke mit nummer ud, så jeg bad ham finde mig på Facebook hvis det skulle være. :) Så kunne vi skrive sammen der. Og så kom Jeanette og jeg smuttede ind i bilen. Var sku lidt paf. *Hahahaha* Havde ikke lige set den komme. Men Jeanette og jeg synes begge det var ret friskt gjort alligevel. :D

Turen gik derefter til Rosengårdscenteret hvor jagten på de sidste julegaver gik igang. :D Fik også købt lidt til mig selv. Der var lige nogle ting jeg havde ledt efter og nogle andre som jeg vil forkæle mig selv i de kommende dage. Og så sluttede vi som sagt af inde i byen. Virkelig hyggeligt og virkelig smukt.

Så mange tak Jeanette for en helt igennem fantastisk og hyggelig dag. :D Synes virkelig vi hygger os når vi er sammen. :D


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

3 kommentarer:

 1. Det har været en super dejligt dag og tiden er bare gået alt for hurtig.. :D

  Jeg har rigtig svært ved at være social pt, men du var god for mig i dag og jeg kan oprigtig mærke at du hyggede dig, lige så meget som mig.. Jeg er rigtig glad for at vi to har givet hinanden en extra chance.

  Glæder mig til mange flere oplevelser.. <3

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har været super hyggeligt ja :D
   Er glad for at jeg kunne "bruges". :P Har det lidt på samme måde som dig. Men du passede også fint ind i mit humør i går. Fortryder ikke at jeg valgte at åbne mig op for dig igen. :)

   Slet
  2. Hvor er du sød... og du kunne virkelig bruges.. <3
   Jeg kan godt mærke at vi begge passer på os selv, men samtidig åbnede vi en del op og det er fedt..
   Det er en oplevelse jeg kan leve længe på og jeg fortryder heller intet..

   Knus <3

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)