NU kan jeg læse og færdiggøre denne krimi-serie


Jer der har fulgt mig i noget tid nu ved at jeg har ledt efter nogle bøger i Karin Sommer serien. Nu har jeg langt om længe fundet den sidste, så jeg nu har alle 5. Yaih!!! Jeg havde jo selv 3'eren, så det var pænt frustrerende at finde ud af at jeg manglede to før og to efter den. Troede der kun var denne! Og det har jeg fundet ud af er tilfældet med mange af de bøger jeg har. Hader sådan noget. Især fordi jeg så ikke har dem alle. *Hahahhha*

Men som sagt, så har jeg fået samlet hele serien om Karin Sommer nu. 2 af dem er fundet på genbrug, og den ene af dem kan jeg takke min søster for at have fundet. Den jeg havde selv købte jeg for nogle år tilbage og så fandt jeg en sammen med et dameblad. :D Den sidste jeg fandt købte jeg selv da jeg fandt den det sted hvor jeg købte en anden som jeg manglede i en serie.

Nu glæder jeg mig bare til at få dem alle læst. Bliver nok først en gang i det nye år, da jeg er booket op med bøger i December, og håber også at få lidt bøger i julegave, såå... :P det bliver nok først et stykke ind i det nye år jeg tager hul på dem, men ser meget frem til det. Det har været en sej jagt, og nu kan jeg endelig læne mig tilbage og nyde at jeg vandt kampen. Næste problem bliver så bare at finde plads til alle de mange nye bøger jeg har skaffet mig her i 2014. Damn! :D


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)