Eksempel på en lidt anderledes mandelgave


Mandelgaven må gerne være lidt mere speciel, og ikke bare den der klassiske pakke fyldte chokolader - det gør mange og det er altså en smule kedeligt. Derfor har jeg i år valgt at gå i en lidt anden retning og lave en Goodie-Jar! Egentlig ville jeg have købt en kurv til at starte med og fylde den med lækkerier, men kunne ikke finde nogen og fandt dette glas i Fakta i stedet for til 40 kr. Synes det var så fint, så det valgte jeg altså at bruge til mandelgave i år. :D

Så skulle jeg bare finde en masse lækkerier som alle kunne få glæde af i den kolde tid vi kommer til (ja altså når sneen og kulden for alvor rammer os). Så der skulle noget vinter-te til, noget sødt til ganen og lidt kage. :D Så glasset er godt proppet med lækkerier og det bliver spændende at se om man overhovedet kan få det ud igen. *Hahahahaha* Men det hele skulle altså i. Basta!

Jeg håber virkelig at jeg selv vinder den i år, men nu må vi se. ;) Men det var i hvert fald et lille anderledes forslag til hvad man kunne have som mandelgave. Man kunne selvfølgelig også tilføje et hyggeligt tæppe eller hyggesokker hvis det var, men det har de fleste. MEN! Det er en mulighed. :D


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

2 kommentarer:

 1. Det er virkelig en super fed ide, elsker den...
  Søren har i år købt vores og det er sgu en lidt sjov ting..
  Jeg viser den efter jul... :P

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Glæder mig til at se den. :) Min søster var så heldig at vinde denne.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)