Onsdag - En Nørde Dag


Jeg synes godt nok at jeg har været en del udfordret i dag. Først så bliver jeg vækket alt for tidligt, da en skal ind i opgangen. Kan så ikke falde i søvn igen, så ligger bare og vender og drejer mig inde i sengen indtil jeg til sidst beslutter mig for at stå op. Fik så lige ordnet lidt praktisk og hentet pakke på posthuset og så fik jeg besøg. Skulle nemlig nørde den i dag. Og det skulle der jo også handles ind til, så det gjorde vi lige med det samme.

Og så begyndte udfordringerne igen. Vi ville se film imens vi sidder og nørder den, men nu da min DVD-afspiller brændte af i sidste måned, så måtte jeg rive skærmen frem til den stationære som jeg kun bruger til den slags og til at høre musik på når jeg holder noget her hos mig. Men skulle så lige bruge et par timer på at få den til at blive klar, da den bare ikke ville som vi ville. Men nu virker det fandme! :D Bare træls at jeg skal sidde ved spisebordet for at kunne se film, men sådan er det jo. Nu virker Popcorn-time i hvert fald derpå.

Vi er igang med aftesmaden nu og vil så smække endnu en film på og bare være rigtig nørder. Skulle egentlig have planlagt en masse indlæg i dag, men synes ikke rigtig jeg har fået skrevet nogen. *Hahahahhaha* Så må hellere komme igang. Ved bare ikke hvad jeg skal skrive om. Må se om jeg kan finde noget inspiration her efter vi har spist. :P Vi har også snoller til senere, og hvor kunne jeg dog godt spise nogle af de havregrynskugler min søster og jeg lavede i videoen til i dag. Det er ved at være nogle dage siden den video blev optaget, så har ikke flere tilbage. Øv! :P

Håber I andre har haft en god onsdag indtil videre.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)