GiveAway Vinder!


Se nu lige.. Nu er der gået nogle dage siden denne giveaway sluttede og jeg har endnu ikke fundet en vinder. Men det gør jeg nu! :D Sorry for ventetiden, men sygdom har ramt mig, og jeg har et virkelig lavt energi-niveau. Men deltagerne ser I herunder:

Camilla Holst - Nr. 1
Pia Sroka - Nr. 2
Maibritt Jeppesen - Nr. 3
Mette Doctor Lund - Nr. 4
Frk Mia - Nr. 5
Lis Nielsen - Nr. 6
Camilla Skovsende Madsen - Nr. 7
Charlotte Højbjerg - Nr. 8
Jeanette Henriksen - Nr. 9
laesehestendks (Har ikke noget navn) - Nr. 10
Marianne Lykke Nielsen - Nr. 11
Maria Ørum - Nr. 12
Pia Eriksen - Nr. 13
Miatilda A - Nr. 14
Trine Vindheim - Nr. 15
Julie Hansen - Nr. 16
Åse L - Nr. 17
Tillykke til Maria Ørum. :D Jeg sender din mail-adresse videre og de tjekker så op på om du har liket deres Facebook-side og vil derefter kontakte dig for at få din adresse hvis de kan finde dig derinde. :D


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)