Goodiebox December 2014


Så modtog jeg Goodieboxen for December måned, og havde faktisk set rigtig meget frem til denne, da jeg håbede på noget fint glimmer og måske en rød læbestift, men igen skuffede de mig. De ved sku da at den røde læbe er en klassisk ting i julen! Come on Goodiebox! Men de havde dog overrasket os med hele 10 ting i boksen denne gang, men der stoppede min begejstring så også. Der er ikke nogle af tingene hvor jeg tænker "FEDT!!!!" Så jeg er ret skuffet - igen. Sidste box var heller ikke lige min kop te. Så jeg sidder meget og overvejer om jeg vil blive ved med at få dem tilsendt, eller om jeg skal stoppe i 2015. Giver den nok en chance i det nye år, men hvor langt inde i 2015 jeg får den, ved jeg ikke. Må tiden vise. :D

Indholdet i boksen er følgende:

* Petite Affairs Pearl Twister Hvilket er nogle helt igennem gyselige tingester til håret. Hvad fanden laver de i den boks? *Hahahahah* Ja jeg forstår det altså ikke. :P

* Dolce & Gabanna The One EDP - Dette er en lille prøve, som desværre kun var halvt fuld - ved ikke om alle har fået det, men det er lidt en flad følelse man sidder tilbage med når man opdager sådan noget. Men duften er nu heller ikke rigtig mig. Den er meget.... konet efter min smag. Men det er der jo nogen der godt kan gå med. Kan jeg bare ikke.

* Decubal Shower & Bath Oil - Jeg hader at bruge olie på kroppen, og den olie der var med sidste måned har jeg kylet ud. Men jeg giver denne en chance også. Og så må vi se hvad jeg synes om dem. Dette er også en lille prøve.

* NaoBay Body Lotion - Jeg bruger ikke body lotions da jeg har en meget naturlig fugtet hud. Så jeg ved ikke om jeg nogensinde får taget denne i brug - plus at den er utroligt voldsomt parfumeret og den duft ville jeg ikke kunne holde ud at dufte til en hel dag.

* Eucerin Hyaluron-Filler Concentrate (ampul) - Igen en ting jeg aldrig får brugt. Jeg får ikke nogen effekt af disse små dimser.

* Egyptian Magic - Igen er det prøver og en creme. Denne er dog ikke kun til huden, men kan også bruges til håret, hvilket jeg nok kommer til at bruge den til hvis ikke jeg bare smider den ud.

* Batiste XLL Volume Dry Shampoo - Dette er et meget hyped og populært produkt, men for en som mig der aldrig som i ALDRIG bruger tørshampoo, så er det virkelig ligegyldigt for mig. Plus at denne så meget ikke er til mørkt hår. Og dette er en rejsestørrelse.

* Gosh Nail Glitter - Her kom der endelig noget glitter, MEN! Det er guld og det bruger jeg aldrig. Kan se andre har fået sølv, og det ville jeg meget gerne have haft. Så er igen ret skuffet. Hvilket er en skam, for glimmeret er super fint og kan derfor godt bruges i forbindelse med makeup omkring øjnene. Jeg gemmer den dog, og skal nok prøve den, men er nu lidt ked af at det ikke var sølv. Dette er fullsize.

* Teeez Head Over Heels Nail Lacquer - Igen er det guld-agtigt. *Snøft* Dog er det en blanding af lidt holografisk glimmer og guld, så det er ikke helt utænkeligt at jeg får den brugt. Må tiden vise. :) Dette er også en fullsize.

* Carmex Claccis Lip Balm - Fullsize læbepromade med kælende effekt. Jeg har haft en før med samme effekt, og den var jeg faktisk okay glad for, så måske får jeg den brugt, men jeg er ikke meget for disse slags hvor man skal jage sine pølsefingre ned i dem. Ikke særligt hygiejnisk hvis I spørger mig.

Så som I nok har fået indtrykket af allerede nu, så er jeg virkelig ikke særligt begejstret for denne box. Desværre. Havde haft høje forventninger til den, men nej... Øv altså. Men ved at andre er super glade for den, så det er jo meget godt for dem. :D


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

4 kommentarer:

 1. I stedet for at smide det ud du ikke kan lide, kan du så ikke samle sammen og lave en giveaway på et tidspunkt? :) Så kan andre da få glæde af det, selvom det ikke lige er din stil alt sammen (Guderne skal vide det også må være svært at sammensætte de bokse så de matcher alle, hehe)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også meningen. :) Skulle bare være en overraskelse. :D

   Slet
 2. Tænker at jeg er nød til at lave en opfordring eller udfordring... Jeg vil gerne se dig lave et guld-look... :D
  Det må gerne være et at de vilde.. :D

  Krammer <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Har overvejet at lave sådan et. :) Må blive i Januar. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)