Dagens Jule Gæst - Zofia BendtsenByd velkommen til
Hej alle i søde læser på giz-blog, jeg hedder Zofia og har fået æren igen i år at lave et lille julegæste blog indlæg, til hverdag bor jeg i en lille lejlighed i centrum af Roskilde med min kæreste og lille hund, ud over det så køre jeg bloggen www.tresmaaord.dk som jeg har haft 2½ år.

Hvad kan få dig i julestemning?
Jeg har faktisk aldrig været et jule menneske, jeg har altid synes det var noget fis, og jeg ved ikke hvor mange år jeg har diskuteret med min mor om jeg overhoved skulle med til jul, og er altid endt med at blive bordet ud i bilen af min papfar..
MEN i år, har jeg mødt min fantasiske veninde, som kom hjem til min i starten i november, fandt mine hama perler frem også skulle vi lave julepynt, eftersom vi begge er flyttede hjemmefra i år, og ikke har noget julepynt, så jeg kom i julestemning for første gang i mange år, med hamas perler og Brødrenes Mortens jul på ipaden.

Hvad er efter din mening det bedste ved julen?
Det tror jeg at jeg endelig har en virkelig god grund til at bruge alle mine penge på gaver, og pebernødder selvfølgelig!

Vil du helst give eller gå gaver juleaften? (Begrund gerne dit svar)
Jeg er helt klart typen der elsker elsker at bruge timer på at finde den helt rigtige gave til de personer jeg holder mest af, og jeg er slet ikke typen der får pakkede mine gaver ind, jeg elsker at finde de farver til papir og bånd den person der skal have gave holder mest af, også laver jeg enten små juletræer i perler til at sætte på gaverne eller hækler et lille hjerte.

Har du før prøvet at få et kys under en mistelten? (Hvis ja - Fortæl! Hvis nej - Kunne du tænke dig det?)
Den gang jeg husker det bedst er da jeg gik i 4. klasse og der var en fyr jeg var helt vild med, alle pigerne vidste det, så de gik gjort sådan at vi helt tilfældigt kom til at stå der begge to, også måtte han jo kysse med.

Hvad er dit største ønske til jul?
Det et helt klart at min kæreste og jeg når at flytte ind i vores nye lejlighed inden den 15 december så vi kan nå at holde jule hygge aften for vores tætteste venner.

Hvor skal du holde jul i år og med hvem?
I min familie skifer vi hvert år, enten med at holde jul hos min mor og papfar eller mine bedsteforældre, og i år er det hos min mor, hvor vi bliver det tætte familie, bare mor, papfar, lillebor, farfar, farmor og mine bedsteforældre.
Småt men godt.

Det var lidt om hvordan min jul kommer til at blive, og jeg håber i alle får en fantastisk jul med alle de mennesker i holder mest af!

Rigtigt glædelig jul
Knus fra Zofia.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)