Investerer i nyt lys


Jeg har før skrevet om, at jeg gerne vil have noget bedre lys til når jeg sidder og laver videoer og tager billeder, og havde planer om at købe dette startsæt, men har ombestemt mig. Fandt et sted hvor jeg kunne få dagslyspærer til en lille hund stykket og så fandt jeg 2 bordlamper på Gul&Gratis som har en passende højde, som så kan stå på hver side af kameraet. Skærmene tager jeg nok af, men må se om de fungerer både med og uden. Håber det kommer til at fungere, ellers har jeg bare fundet 2 fine lamper. Så ingen skade sket der.

Så det bliver super spændende når jeg engang får det hele hjem og testet det.

Translate posts in the bottom of my site

http://feeds.feedburner.com/gizmosblog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)