Gør Sætningen Færdig TAG #11


Dagene efter jul har været totalt uinspirerende. Har ikke rigtig lavet noget, da kroppen har været totalt brugt og der har ikke rigtig været inspiration til indlæg. Så derfor er der ikke kommet de mest spændende indlæg, og det undskylder jeg for. Men håber det ændrer sig. Har i hvert fald planer om at bruge denne weekend på bloggen - dvs både indlæg og design. Men i mellemtiden, så tænkte jeg at jeg lige ville skrive et "Gør sætningen færdig"-indlæg. :)

Vejret har været utroligt skuffende denne jul. Rigtig mange vågnede op til sne 1. juledag, men hernede har vi bare måtte nøjes med regn og de enkelte snefnug der har været deriblandt. Men stadig ingen rigtig sne. Det er jeg utroligt skuffet over, for jeg elsker sne og synes det er skide hyggeligt. Og så ville jeg utroligt gerne ud og tage nogle fede billeder, men sådan skal det så ikke være. Øv altså!

Min weekend ville blive perfekt hvis jeg ikke får de helt store bivirkninger pga. min psoriasis-medicin. Jeg tog kun 3 piller sidste gang, som står anbefalet på pakken, men har egentlig fået at vide at jeg skal tage 6 af gangen, da jeg er så hårdt ramt som jeg er. Så jeg har valgt at jeg fra nu af tager fuld dosis. Havde kvalme sidste gang på de 3 piller, så frygter bivirkningerne på 6 stk. Har dog nogle piller jeg kan tage for at mindste kvalmen, men dem må jeg først tage morgenen efter jeg har taget de andre. Så... jah.. tiden må vise hvordan det kommer til at gå. Håber bare de virker, så jeg kan slippe for de store kødsår jeg får.

Jeg har drukket meget vitaminvand i December måned. Åhhh hvor jeg dog elsker det stads. :P Ville ønske at det ikke var så svinedyrt, eller at man kunne få sponsoreret et års forbrug af det. *Hahahahahah* Se dét ville fandme være en julegave der var til at føle på. :D Det ville varme mit vitamin-vand-elskende hjerte. :D

Jeg skal blive bedre til at planlægge og organisere ting. Jeg plejer at skrive lister over ting jeg skal huske og hvad jeg skal lave, men her på det sidste har jeg ikke været så god til det. Derfor sidder jeg nu totalt blank og kan ikke finde hoved og hale i det jeg skal, og det er frustrerende, for der er meget af det som jeg ikke kan komme på. Og så ender det med at jeg ikke får det gjort, og når jeg så kommer i tanke om hvad det var, så bliver jeg irriteret over det. *Suk* Så jeg skal blive bedre til at skrive ting ned, for jeg ved at jeg ikke husker så godt længere.

Jeg har endelig fået rettet lidt til her på bloggen. Synes "Webmaster"-siden var meget kedelig og der var ikke rigtig sket noget derinde i laaaang tid, så det har jeg skrevet lidt om, samt at bundmenuen også er blevet rettet lidt til. Nu er det mere overskueligt dernede og jeg er faktisk ret godt tilfreds. Nu mangler jeg bare at få lavet et nyt design til bloggen. Ikke at jeg synes det trænger, men... tja... Jeg vil lege lidt med det, og så må vi se hvornår og om jeg får lavet et nyt et af slagsen som jeg så vælger at tage i brug. :D

Jeg har lyttet meget til disse sange de sidste mange uger. Ikke ligefrem julesange, men de har fået mig til at danse rundt for mig selv i lejligheden og skråle med til dem. Det er ikke mange sange jeg gør det med, men disse har jeg især hørt meget.

Mit køleskab er for tiden fyldt med .... tja.. Ikke rigtig så meget andet end drikkelse faktisk. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg ligger ikke inde med ret meget mad. Mest fordi jeg ikke får spist ret meget, men også fordi at jeg ofte ikke har lyst til at spise de ting jeg køber når først jeg kommer hjem med det. Hvorfor det er sådan, ved jeg ikke, men... når jeg står inde ved kølerboksene har jeg lyst til en masse, men så stopper den også der. Så jeg har normalt ikke ret meget mad i min besiddelse. Mere drikkelse.

Jeg brugte det meste af min December måned på at ligge syg med halsbetændelse, forkølelse og migræne. Jeg er stadig ikke sluppet af med min halsbetændelse, og det er ved at drive mig til vanvid. Hoster og hakker hele tiden og har svært ved at få vejret og bevæger jeg mig for meget rundt, så bliver jeg bare så hurtigt udmattet og jeg hiver efter vejret som hvis jeg var ramt af kol. Det bliver jo selvfølgelig ikke bedre af at jeg er på methotrexat, da det sænker immunforsvaret, men... tja.. Jeg bliver vel rask på et eller andet tidspunkt. :P

Jeg ønsker mig virkelig mere hylde- og reolplads herhjemme. Jeg har efterhånden så mange bøger, at jeg ikke længere har plads til nye. Dét er virkelig et problem! For jeg vil få flere bøger fremover. :P Så jeg ved virkelig ikke hvad jeg gør. Det er et kæmpe dilemma. WHAT TO DO?!?!??!

Det har været sjov at prøve at lave en julekalender i video-form. Desværre er der ikke så mange der har fulgt med, så ved ikke om jeg gentager det næste år. Men uanset hvad, så har det været sjovt at prøve, og det var rart med noget lidt andet i år. :D Måske jeg udelukkende laver DIY-videoer næste år. Både makeup, julepynt, andet julet osv. Dét kunne i hvert fald være noget nyt og anderledes. Så det kunne være jeg skulle lege med den idé til julen 2015.

Jeg er for tiden helt tosset med mine gadgets til mobilen og computeren. Ting som min trådløse højtaler, selfiestick, høretelefoner og selvfølgelig mine kameraer har jeg brugt en del her i December. Jeg har faktisk et par nye earbuds på vej hjem, som jeg håber jeg kan holde ud at bruge. De normale man kan købe får jeg simpelthen ondt i ørerne af, da de fylder for meget inden i øret. Så jeg har købt nogle andre, som ikke skulle være så store. Samt at jeg har prøvet at bestille en fjernbetjening hjem til mobilen, så man kan stå et stykke væk fra den når man tager billeder. Skide smart. :D Så det glæder jeg mig til at teste, og så kostede de to ting bare ingenting, hvilket jeg jo synes er en kæmpe bonus når man ikke helt ved om det er noget værd før man får det hjem og tester det.Jeg læser lige pt. en bog der hedder "Horror.dk", som er en samling af en masse små gyser-noveller. Ikke ligefrem oplagt til årstiden, men tænkte det var en fin bog, som den sidste på listen i år. Når jeg at læse den færdig, har jeg nået det dobbelte af det jeg havde håbet i år. :D Så skal jeg bare igang med de nye bøger jeg har liggende. Der er så mange jeg endnu ikke har fået læst i. Det bliver så gooooodt. :D Samt at jeg har 2 på vej til mig. Den ene som jeg skal læse sammen med nogle andre og så en jeg selv har købt, som jeg ikke fik til jul.

Det der har kunne få mig helt op i det røde felt er når folk har været så egoistiske her i julen, at de så har ødelagt det for andre. Brok og utilfredshed er simpelthen bare en dræber og det ødelægger virkelig julestemningen. Og det værste er at det er personerne selv der er noget galt med, men skylden bliver bare smidt over på andre, for det er jo dem der er offeret og ikke roden til alt ondt. Nej nej... for fanden da! Så det har sku været lidt en stopklods for julehumøret og hyggen. Det er træls at sådan en #¤"¤#%¤%##¤!!! skal ødelægge det for os andre. Men nu er julen ovre og andre og flere problemer ligger forude, som man så skal forholde sig til. Så julen er lagt bag sig.

Jeg kunne godt finde på at lave en nytårsvlog her i år. Jeg skal dog ingen steder, så ved ikke lige hvor spændende den ville blive, men tænkte det kunne være lidt hyggeligt alligevel. Jeg skal være alene her hos mig selv, og regner med at lave lidt lækker mad, nyde en bog og nogle film, og så selvfølgelig se de fine nytårsraketter når de bliver fyret af omkring midnat. Så det kunne godt ske at jeg lavede sådan en. :D Bare for hyggens skyld og så der skete lidt den aften nu hvor jeg ingen steder skal hen.

Jeg har spekuleret meget over at købe noget belysning til når jeg laver videoer. Jeg er træt af at jeg er afhængig af vejret og lyset udenfor, samt at jeg faktisk kun har ét sted at sidde når det er. Så det ville være så rart med nogle ordentlige lamper. Desværre er den slags jo ikke billigt, så der går nok lidt tid før jeg får råd til det. Skal nemlig også ud og have købt nyt bruserhoved og stuff til cyklen som jeg ikke fik til jul.

Jeg holder meget af at se serier, så det er ret træls at de alle sammen holder pause nu her og først starter igen langt inde i Januar. Hvad skal jeg så se? *Hahahhaha* Ja jeg er måske en smule afhængig. Men jeg nyder at have noget at se hver aften når jeg sidder med aftensmaden. :P

Jeg håber at jeg når alt det jeg gerne vil i næste uge. Det kommer selvfølgelig meget an på vejret, men når jeg alligevel skal ned og have taget blodprøver mandag, så vil jeg gerne lige forbi Jem & Fix og Hardy. Derudover så skal jeg have handlet ind til nytår. Derudover er der en masse praktisk, så stod det til mig, så var der gerne en uge mere tilbage af året. *Hehe*
Translate posts in the bottom of my site

http://feeds.feedburner.com/gizmosblog

4 kommentarer:

 1. Jeg har været rigtig glad for din julekalender, som jeg også har skrevet på youtube :)
  Det ville være så hyggeligt med en nytårsvlog! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er jeg glad for at høre at den ikke var lavet forgæves. :) Og du kan tro der kommer en nytårsvlog. :D

   Slet
 2. Hvor sjovt at du har lavet sådan et her indlæg, for jeg sad i går og tænkte at jeg vil skrive et.

  Jeg vil elske hvis du lavede dine julekalender klip igen til næste år, for jeg synes at det har været super hyggeligt at se på dem i løbet af December. Specielt var jeg ret vild med dem, hvor du fortæller om dine julefavoritter, apps osv. Og synes at dine makeup vidpere var super fede, så jeg håber at der kommer flere af dem :)

  SvarSlet
  Svar
  1. ;) Vil jeg da glæde mig til at læse hvis du gør.
   Og mange tak :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)