Nyt køb - Hovedtelefoner

Jeg har skrevet om det før, men jeg har virkelig svært ved at finde nogle små earbuds som jeg kan holde ud at have i ørerne. De normale man kan købe og som man får med sin mobil når man køber den, er alt for store. Jeg får simpelthen ondt i ører og hoved ved at have dem i. Så jeg har længe været på udkig efter nogen der havde en anden form. I mellemtiden har jeg købt andre og meget større hovedtelefoner, netop for at slippe for smerterne, men de er bare så tydelige når man går rundt med dem.

Da jeg skulle vælge noget til min søster igennem OnkelBillig.dk, så jeg at de havde nogle earbuds, som netop havde en anden og muligvis bedre form til mine ører. De ville dog have en hel del for dem, og det ville jeg ikke give. Derfor smuttede jeg ind på eBay og søgte efter dem, og fandt dem! :D Fik dem hjem i går og testede dem, og jeg må sige at disse er en drøm at have i ørerne. :D Jeg får ikke de trælse spændinger og ømme ører, så jeg er super glad for at jeg valgte at bestille disse hjem. Og så til små 15kr. Dét er sku lige til at overkomme. :D I kan finde dem her hvis I skulle sidde og overveje at teste dem selv.

Translate posts in the bottom of my site

http://feeds.feedburner.com/gizmosblog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)