Slås stadig med influenzaen


Min hals driller stadig. Det er desværre blevet værre, men derfor har jeg alligevel været en smule praktisk i dag. Fik klaret det meste af rengøringen og fik handlet lidt. Så har siden det var overstået forsøgt at pleje min hals med suppe og te. Synes nu ikke rigtig at det virker, men jeg giver ikke op.

Jeg vil prøve at få ordnet lidt indlæg til bloggen i morgen, og så vil jeg pakke mig ind i tæpper og dyner og have lidt ondt af mig selv. *Hehe* Vil så gerne være nogenlunde rask til når jeg skal begynde på medicin lørdag, men sandsynligheden for at det sker er lille. Men jeg prøver nu alligevel. :P Og for at der ikke skal være totalt stille på bloggen i mellemtiden, så vil jeg se om jeg kan få skrevet lidt indlæg.

Nå.. men jeg vil smide lidt serieafsnit på og læne mig tilbage i det bløde. Ha' en fantastisk aften alle sammen.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

2 kommentarer:

  1. Hvor er det bare et godt billede - Sådan ser jeg i hvert fald ikke ud, når jeg er syg ;-) God bedring herfra!

    www.sannenoerbjerg.dk

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)