Dagens Jule Gæst - Jeanette HenriksenByd velkommen til

Mit navn er Jeanette (blog), jeg er 30 år og førtidspensionist. Jeg bor i lejlighed sammen med min vidunderlige kæreste på Nordfyn. Jeg har blogget i ca 2½ år og er blevet overraskende glad for hele blog-verdenen. Elsker kontakt med andre bloggere og at kunne få lov til at dele nogle af mine mange hæklefejl i kysen, med mine læsere. Jeg synes selv jeg er meget personlig, åben og ærlig. Til hverdag har jeg den svære opgave at passe på mig selv og prøve at finde min vej frem i livet.

Hvad kan få dig i julestemning?
Julen er for mig noget af det mest traditionelle der findes i Danmark. Vi værner om vores traditioner også selv om vi ofte, har lavet dem lidt om og gjort dem til vores egne. En personlig familie tradition er altså noget helt fantastisk. Jeg plejer feks at sende julekort, bage småkager, gå i skoven med familie og lave juledekorationer, se jule film og hygge. Det er nogen af de ting som virkelig kan få min julestemning frem. Sidste år havde jeg også lavet en advents-kalender for bloggere og må indrømme at den virkelig satte gang i jule stemningen hos mig. Den succes prøver vi at gøre igen i år.

Hvad er efter din mening det bedste ved julen?
For mig er det bedste ved julen netop de mange søde familie traditioner. Feks at gå i skoven op til jul er noget af det som altid har betydet mest for mig. Jeg nyder de små stunder i december, hvor man mødes og hygger sig sammen.

Vil du helst give eller gå gaver juleaften? (Begrund gerne dit svar)
Jeg elsker virkelig at gi’ gaver og se folks reaktion, men kan da ikke snyde mig uden om at jeg også godt kan li selv at få gaver. Hvem kan ikke det? Jeg elsker hele det der overraskelses-moment og det bedste er, hvis ingen i lokalet ved hvad der er i pakken, ud over den som har købt den. Kender i det der med at man åbner en pakke og alle andre i lokalet på forhånd ved hvad der er i? Det er ikke helt det samme vel? :D

Har du før prøvet at få et kys under en mistelten? (Hvis ja - Fortæl! Hvis nej - Kunne du tænke dig det?)
Misteltenen er en spøjs-ting og faktisk tror jeg den er ved at blive lidt populær igen. De sidste par år har flere jeg kender, haft den hængende, både mig selv, min mor og min svigermor. Så jeg tror faktisk at jeg de sidste par år, har fået flere kys under misteltenen og jeg har da også givet et par stykker. Synes det er lidt hyggeligt og kan hurtig skabe en underholdende stemning.

Hvad er dit største ønske til jul?
Mit største juleønske i år er faktisk lidt indviklet. Jeg ønsker at få fred. Du skal nok kende mig lidt for at vide hvad jeg mener med det, men ellers kan det læses på min blog. Men ud over det er mit aller største ønske i år at få koncert billetter til Dizzy Mizz Lizzy. De billettere er ikke helt billige, er jeg godt klar over og desværre heller ikke så lette at få fat i.

Hvor skal du holde jul i år og med hvem?
I år skal vi holde Juleaften med min Mor, hendes mand og min bonus søster. Det bliver helt stille og rolig, lige som jeg godt kan li’ det. Glæder mig rigtig meget til juleaften og hele december generelt.

Glædelig Jul og december til jer alle sammen.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

2 kommentarer:

  1. Så fint et indlæg med din søde julegæst :-)
    Glædelig juletid til jer begge og håber I havde en hyggelig indkøbstur sammen.
    Tina
    "En verden af kunst", hvor vi har en ny jule giveaway.

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)